Μιλουτίνοφ αντί Ράιτ στη λίστα του Ολυμπιακού στην Stoiximan Basket League

Νίκολα Μιλουτίνοφ

Μιλουτίνοφ αντί Ράιτ στη λίστα του Ολυμπιακού στην Stoiximan Basket League

Aχιλλέας Μαυροδόντης 15:17 - 14.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:05 - 29.05.2024

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ επιστρέφει στη λίστα του πρωταθλήματος, για τα παιχνίδια των playoffs παίρνοντας τη θέση του Μόουζες Ράιτ στην επτάδα των ξένων.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας κλήθηκε τις τελευταίες ώρες να πάρει μια σημαντική απόφαση για την πορεία του Ολυμπιακού στα playoffs του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League. O έμπειρος κόουτς είχε μια αλλαγή στη διάθεσή του, 24 ώρες πριν από το τζάμπολ του Game 1 της σειράς κόντρα στην AEK Betsson.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ είχε ξεπεράσει στο 100% το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και είναι απόλυτα έτοιμος για την επιστροφή του, με φόντο τους τελικούς του πρωταθλήματος. Για να μπορούσε να αγωνιστεί στα παιχνίδια της post season του πρωταθλήματος, όμως θα έπρεπε να υπάρξει μια αλλαγή στους ξένους.

Ο Κώστας Παπανικολάου στο Sportal: «Δε με ενδιαφέρουν οι φωτογραφίες, ας το πάρουμε και ας το σηκώσει όποιος είναι να το σηκώσει»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

11:10 - 14.05.2024

Ο Κώστας Παπανικολάου στο Sportal: «Δε με ενδιαφέρουν οι φωτογραφίες, ας το πάρουμε και ας το σηκώσει όποιος είναι να το σηκώσει»

Στο περιθώριο της media day του Ολυμπιακού, ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε στην κάμερα του Sportal και μεταξύ άλλων τόνισε πως δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ σε ένα Final 4. Ο αρχηγός των ερυθρολεύκων έδωσε το στίγμα ενόψει της μάχης για το τρόπαιο στο Βερολίνο και υποστήριξε πως στόχος του ίδιου και των συμπαικτών του είναι να εμφανιστούν έτοιμοι πνευματικά και σωματικά για την πρόκληση.

Αυτή ήρθε το μεσημέρι της Τρίτης. Ο «Μίλου» επέστρεψε στο ρόστερ του ελληνικού πρωταθλήματος για τα παιχνίδια των playoffs, παίρνοντας τη θέση του Μόουζες Ράιτ, ο οποίος ήταν ο τελευταίος που κόπηκε και πλέον θα έχει δικαίωμα μόνο στα παιχνίδια του Final 4 της Euroleague.

Έτσι λοιπόν, η επτάδα των ξένων του ελληνικού πρωταθλήματος, για τους πρωταθλητές Ελλάδας, αποτελείται από τους Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος, Αϊζάια Κάνααν, Σακίλ ΜακΚίσικ, Άλεκ Πίτερς, Φιλίπ Πετρούσεφ, Μουσταφά Φαλ και Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Θυμίζουμε εκτός επτάδας ξένων βρίσκονται και οι Ίγκνας Μπραζντέικις, Λουκ Σίκμα καθώς αμφότεροι έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο στα παιχνίδια της Euroleague.