Η φανέλα με το Νο 7 του Σπανούλη, εμφανίζεται σε όλες μεριές της Zalgirio Arena

Η φανέλα με το Νο 7 του Σπανούλη, εμφανίζεται σε όλες μεριές της Zalgirio Arena

Aχιλλέας Μαυροδόντης 17:27 - 19.05.2023 / Ανανεώθηκε: 17:29 - 19.05.2023

Οι φίλοι του Ολυμπιακού έδωσαν κατακόκκινο χρώμα στο γήπεδο, με το Νο 7 του Βασίλη Σπανούλη να επικρατεί ανάμεσα στα διακριτικά των «ερυθρολεύκων».

Οι φίλοι του Ολυμπιακού, αφού πρώτα πλημμύρησαν ολόκληρο το Κάουνας, έκαναν «εισβολή» στη Zalgirio Arena, που απευθείας πήρε κόκκινο χρώμα. 

Κασκόλ, σημαίες, πανό, αλλά και φανέλες με τα διακριτικά των «ερυθρολεύκων» κατέκλισαν κάθε γωνιά του πανέμορφου γηπέδου. Άλλοι επέλεξαν να φορούν εμφανίσεις των ενεργών αστεριών της ομάδας. Του Βεζένκοφ, του Ουόκαπ, του Παπανικολάου και άλλοι πήραν μαζί στις αποσκευές τους φανέλες παικτών της πρόσφατης ιστορίας. Αρκετοί επέλεξαν το Νο 15 του Γιώργου Πρίντεζη, αλλά οι περισσότεροι στην πλάτη τους είχαν το Νο 7 του Βασίλη Σπανούλη

Μάλιστα, ένας φίλαθλος των Πειραιωτών που μάλιστα προσέγγισε το παρκέ αρκετή ώρα πριν εμφανιστούν οι παίκτες για προθέρμανση, δεν φορούσε απλώς τη φανέλα του Kill-Bill. 

Είχε πάνω της και την υπογραφή του Σπανούλη, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι ο προπονητής του Περιστερίου, αλλά έχει κατακτήσει το τρόπαιο τρεις φορές. Μία με τον Παναθηναϊκό και δύο με τον Ολυμπιακό. Η Euroleague δεν ξεχνάει τους... θρύλους της και η ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της ήταν χαρακτηριστική!