Μικαέλα Βεζένκοβα στο Sportal: «Ο Σάσα βγήκε MVP γιατί τον… έδερνα μικρό!» (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 10:50 - 19.05.2023 / Ανανεώθηκε: 23:55 - 03.09.2023

Η Μικαέλα Βεζένκοβα, η μεγάλη αδελφή του Σάσα Βεζένκοφ μίλησε για τον... μικρό αδελφό της, ο οποίος ήταν μεγάλος την φετινή σεζόν με τον Ολυμπιακό και αναδείχθηκε MVP της Euroleague!

Πολλοί λένε πως πίσω από έναν σπουδαίο άντρα κρύβεται μια γυναίκα. Βέβαια από την άλλη έχουμε και τα αδέλφια. Κάθε μικρός αδελφός ζει… ζόρικα όταν έχει μεγάλη αδελφή, ειδικά στα πρώτα χρόνια της ζωής του. Αυτό φαίνεται πως ισχύει και στην περίπτωση του Σάσα Βεζένκοφ.

Η Μικαέλα Βεζένκοβα, η οποία ήταν και εκείνη που του έκανε την ερώτηση στην παρουσίαση του βραβείου του MVP, ανακρίθηκε για λίγο από το Sportal και, όπως συνηθίζει ο Σάσα και ο πατέρας τους, Σάσο, είχε μπόλικες ατάκες να ρίξει!

O πατέρας του Βεζένκοφ στο Sportal: «Ο Σάσα ξεπέρασε τα όνειρα που είχα για εκείνον, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ολυμπιακό» (vid)
EUROLEAGUE

21:19 - 18.05.2023

O πατέρας του Βεζένκοφ στο Sportal: «Ο Σάσα ξεπέρασε τα όνειρα που είχα για εκείνον, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Ολυμπιακό» (vid)

Ο Σάσο Βεζένκοφ, πατέρας του Σάσα, μίλησε στο Sportal και έλαμπε από υπερηφάνεια για τον κανακάρη του, ενώ δεν παρέλειψε να απαντήσει σε πολλά ζητήματα που αφορούν τον σταρ του Ολυμπιακού.

Φυσικά παραδέχθηκε πως είχε «δείρει» τον αδελφό της όταν ήταν μικρός, κάτι που φαίνεται, όπως παραδέχθηκε και η ίδια, να λειτούργησε υπέρ του Σάσα Βεζένκοφ, καθώς τον έκανε πιο σκληρό, ώστε να φτάσει να αναδειχθεί MVP της σεζόν στην Euroleague. Φυσικά η συζήτησή μας δεν σταμάτησε εκεί.

Όπως όλοι στην υπέροχη οικογένεια του Σάσα Βεζένκοφ, έτσι και η Μικαέλα, η οποία μένει μόνιμα στην Κύπρο με την δική της οικογένεια, μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια και είχε πολλά να πει. Πέραν του… ξύλου, μίλησε για τα δάκρυα που έριξε όταν έμαθε πως ο Σάσα θα είναι ο MVP της σεζόν, την τρομερή δουλειά που έκανε για να φτάσει μέχρι εδώ, ενώ μας ανέλυσε και το πώς την ειδοποίησε η Ευρωλίγκα για την έκπληξη που του επεφύλασσε η Euroleague.

Πέραν αυτών μας ανέφερε πως είναι πολλοί εκείνοι που σταματούν όλη την οικογένεια για να ζητήσουν να μείνει ο Σάσα Βεζένκοφ στον Πειραιά και να μην πάει στο NBA και τους Σακραμέντο Κινγκς, οι οποίοι φαίνεται ότι θέλουν να τον κάνουν δικό τους το καλοκαίρι.

Βεζένκοφ στο Sportal: «Βραβεύσεις τέλος, συγκέντρωση στον στόχο μας» (vid)
EUROLEAGUE

18:55 - 18.05.2023

Βεζένκοφ στο Sportal: «Βραβεύσεις τέλος, συγκέντρωση στον στόχο μας» (vid)

Ο Σάσα Βεζένκοφ αναδείχθηκε MVP της Euroleague και παρέλαβε το βραβείο του το πρωί της Πέμπτης 18/5, όμως μερικές ώρες αργότερα, μιλώντας στο Sportal επισήμανε ότι πλέον ήρθε η ώρα για δουλειά. Διαβάστε τι ανέφερε για τον κόσμο του Ολυμπιακού και τον μεγάλο στόχο της κατάκτησης της Euroleague.

Αρκετά είπαμε όμως. Ο λόγος στην Μικαέλα Βεζένκοβα, την μεγάλη αδελφή του Σάσα, η οποία είχε πολλά και όμορφα να πει για τον μικρό της αδελφό, τον μεγαλύτερο και καλύτερο παίκτη της φετινής Euroleague!

Ολόκληρη η συνέντευξη της Μικαέλας Βεζένκοβα στο Sportal: