To ξεκάθαρο μήνυμα του Ουόκαπ στην κάμερα του Sportal (vid)

Ουόκαπ στο Sportal

i

© SS Youtube

To ξεκάθαρο μήνυμα του Ουόκαπ στην κάμερα του Sportal (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 20:18 - 18.05.2023 / Ανανεώθηκε: 20:18 - 18.05.2023

Ο Τόμας Ουόκαπ έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στην κάμερα του Sportal, εν όψει της προσπάθειας που καλείται να δώσει ο Ολυμπιακός στο Final 4 της Euroleague.

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τη μεγάλη αναμέτρηση του Ολυμπιακού στο Κάουνας, με τους «ερυθρόλευκους» να βρίσκουν απέναντι τους την Μονακό, στο δρόμο για τον μεγάλο τελικό του Final 4 της Euroleague.

Ο Νίκος Οικονόμου στο Sportal: «Ο Σλούκας ήταν η καλύτερη επιλογή στη μετά Σπανούλη εποχή» (vid)
EUROLEAGUE

17:23 - 18.05.2023

Ο Νίκος Οικονόμου στο Sportal: «Ο Σλούκας ήταν η καλύτερη επιλογή στη μετά Σπανούλη εποχή» (vid)

Ο Νίκος Οικονόμου μιλάει στο Sportal για την προσπάθεια του Ολυμπιακού στο Κάουνας να φτάσει στην κούπα, αναφέρεται σε Σλούκα, Βεζένκοφ, κάνει λόγο για την παρακαταθήκη του αείμνηστου Ίβκοβιτς, θυμάται τον Μπόζινταρ Μάλκοβιτς και την σιδηρά πειθαρχία του μέσα από δύο άγνωστα περιστατικά

H κάμερα του Sportal βρέθηκε στη «Ζαλγκίριο Αρένα» και μετά τους Λούντζη και Βεζένκοφ απέσπασε τις δηλώσεις του Τόμας Ουόκαπ, ο οποίος με μία ατάκα αποτύπωσε τον στόχο της ομάδας. Σε ερώτηση του Αχιλλέα Μαυροδόντη για το αν ο... Θωμάς Ουοκαπόπουλος θα κουβαλήσει το τρόπαιο, ο γκαρντ των Πειραιωτών απάντησε πως: «Για αυτό είμαστε εδώ».

Όλα τα βλέμματα των φίλων του Ολυμπιακού έχουν στραφεί στη Λιθουανία, εκεί όπου η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα δίνει ραντεβού με την ιστορία. Οι παίκτες των «ερυθρόλευκων» καλούνται να προσπεράσουν το εμπόδιο της Μονακό, βάζοντας πλώρη για το τέταρτο τρόπαιο.