Ο Σακίλ ΜακΚίσικ πάτησε πρώτος το παρκέ (vid)

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ πάτησε πρώτος το παρκέ (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 17:32 - 19.05.2023 / Ανανεώθηκε: 17:59 - 19.05.2023

Οι πρώτοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού είχαν πάρει θέση στο γήπεδο και περίμεναν να κάνουν την εμφάνισή τους οι παίκτες της αγαπημένης τους ομάδας. Όταν ο Σακίλ ΜακΚίσικ, πρώτος πάτησε το πόδι του στο γήπεδο, για τα πρώτα σουτ της προθέρμανσης, τα ντεσιμπέλ αυξήθηκαν!

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού είχαν ήδη αρχίσει να παίρνουν τις θέσεις τους στην κερκίδα της Zalgirio Arena από νωρίς. Eίχαν ξεκινήσει σχεδόν μία ώρα πριν από το τζάμπολ να την χρωματίζουν... κόκκινη στα υψηλά πατώματα της Zalgirio Arena

Ταυτόχρονα περίμεναν να εμφανιστούν στο γήπεδο οι παίκτες της αγαπημένης τους ομάδας. Περίμεναν πως και πως να δουν τον πρώτο να βαδίζει προς το μέρος τους και τότε ο Σακίλ ΜακΚίσικ έκανε την εμφάνισή του. 

Έτσι κι αλλιώς είναι ένας από τους πιο αγαπημένους της κερκίδας και τη στιγμή που έκανε αισθητή την παρουσία του άρχισαν τα συνθήματα αφιερωμένα στο όνομά του, αλλά και στην ομάδα. Οι φωνές έρχονταν από τη μία γωνία του γηπέδου, που ακόμα ήταν στο σύνολό του σχεδόν άδειο, αλλά ο 32χρονος Αμερικανός γκαρντ/φόργουρντ είδε πως στην άκρη είχαν ήδη εγκατασταθεί οι πρώτοι φίλαθλοι. Έριξε ένα μεγάλο χαμόγελο, χαιρέτησε προς το μέρος του και ξεκίνησε τα πρώτα του σουτ στο πλαίσιο της προθέρμανσης. 

Ακολούθως, οι κερκίδες άρχισαν να γεμίζουν και οι συμπαίκτες του ΜακΚίσικ να τον ακολουθούν...