Ο Σισκάουσκας αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς του Ολυμπιακού
i

printscreen

Ο Σισκάουσκας αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς του Ολυμπιακού

Sportal newsroom 18:53 - 19.05.2023 / Ανανεώθηκε: 18:57 - 19.05.2023

Όταν από τα matrix του γηπέδου εμφανίστηκε ο Ραμούνας Σισκάουσκας, η... κόκκινη εξέδρα θυμήθηκε τα χρόνια του στον Παναθηναϊκό και άρχισαν γιουχαΐσματα!

Θα μπορούσαν να θυμηθούν το δώρο που έκανε στον Ολυμπιακό, όταν ως παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον τελικό της Euroleague του 2012 έχασε δύο ελεύθερες βολές στο πιο κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού. Και αυτή η αστοχία του Ραμούνας Σισκάουσκας έδωσε τη δυνατότητα στον Γιώργος Πρίντεζη να «σκοτώσει» τον ρώσικο σύλλογο. Και το έκανε με το... θρυλικό πεταχτάρι στην εκπνοή της αναμέτρησης -για την ακρίβεια 0,7'' πριν το τέλος της.  

Οι φίλοι των «ερυθρολεύκων» όμως, αμέσως σκέφτηκαν τις μέρες που ο Σισκάουσκας φορούσε τη φανέλα του Παναθηναϊκού, κάτι που συνέβη τη σεζόν 2006-07.

Έτσι, όταν από τα μεγάφωνα του γηπέδου ανακοινώθηκε η παρουσία του στο γήπεδο και η κάμερα εστίασε στο πρόσωπό του, από τη μεριά των φιλάθλων των Πειραιωτών άρχισαν οι αποδοκιμασίες. Ο 44χρονος Λιθουανός βέβαια, από τη δική του σκοπιά άρχισε να χαμογέλασε και χαιρέτησε προς πάσα κατεύθυνση.   

Ο Σισκάουσκας δεν είναι ο μόνος Λιθουανός σταρ του μπάσκετ που βρίσκεται στη Zalgirio Arena. Είναι ένας από τους πολλούς, αλλά η πιο επιβλητική παρουσία είναι αυτή του Άρβιντας Σαμπόνις.