Με «ντόπες» η άφιξη του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ (vids)

Με «ντόπες» η άφιξη του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ (vids)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 20:35 - 30.04.2024 / Ανανεώθηκε: 07:40 - 29.05.2024

Ο Ολυμπιακός αποθεώθηκε από τον κόσμο του του κατά την άφιξη της αποστολής στο ΣΕΦ για το Game 3 απέναντι στην Μπαρτσελόνα (21:30).

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σε λίγη ώρα (21:30) την Μπαρτσελόνα για το Game 3 της σειράς των Playoffs της Euroleague, με τους Ερυθρόλευκους να παίρνουν από νωρίς το μήνυμα στήριξης από τον κόσμο.

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στο ΣΕΦ λίγο μετά τις 19:00, με τους φίλους των Πειραιωτών, παρότι από μακριά, λόγω των αυστηρών μέτρων ασφαλείας, να αποθεώνει τον Γιώργο Μπαρτζώκα και την ομάδα του.

Το σχετικό βίντεο του Sportal:

Λίγο νωρίτερα είχε φτάσει στο ΣΕΦ με το δικό του αμάξι ο Κώστας Παπανικολάου, με τον αρχηγό του Ολυμπιακού, παρότι εκτός 12άδας, να είναι από νωρίς στο γήπεδο για να εμψυχώσει τους συμπαίκτες του.

Μπες ΕΔΩ και βρες όλα τα video της EuroLeague!

Από εκεί και πέρα, χωρίς πρόβλημα έγινε και η άφιξη της Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ, με τους Καταλανούς να φτάνουν στο στάδιο περίπου στις 19:40 και να μπαίνουν μέσα χωρίς πρόβλημα.

Η ομιλία του Χρήστου Μπαφέ στους παίκτες: «Είμαστε σε αποστολή – Μην μιλήσετε καθόλου στους διαιτητές» (vid)
EUROLEAGUE

14:06 - 29.04.2024

Η ομιλία του Χρήστου Μπαφέ στους παίκτες: «Είμαστε σε αποστολή – Μην μιλήσετε καθόλου στους διαιτητές» (vid)

Ο Χρήστος Μπαφές, ο Αθλητικός Διευθυντής του Ολυμπιακού, μίλησε στους παίκτες ενόψει του Game 3 με την Μπαρτσελόνα, θέλοντας έτσι να τους προετοιμάσει για τα όσα συμβούν στο παρκέ του ΣΕΦ.