Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ

Κάνααν - Πίτερς

i

© Intime

Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:12 - 27.04.2024 / Ανανεώθηκε: 12:06 - 29.04.2024

Η Μπαρτσελόνα ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά με τον Ολυμπιακό και πλέον οι Πειραιώτες που απέκτησαν το πλεονέκτημα έδρας θα προσπαθήσουν να πάρουν τις δύο νίκες στο ΣΕΦ προκειμένου να δώσουν το «παρών» στο Final 4 του Βερολίνου. Το πρόγραμμα με τους Καταλανούς στο Φάληρο.

Ο Ολυμπιακός κι η Μπαρτσελόνα έδωσαν μία ακόμη συγκλονιστική μάχη στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» το βράδυ της Παρασκευής (26/4). Αυτή τη φορά χαμογέλασαν οι Καταλανοί, καθώς μετά το break που δέχθηκαν έβγαλαν αντίδραση και με τον Τζαμπάρι Πάρκερ να πραγματοποιεί σπουδαία εμφάνιση επικράτησαν με 77-69 των Πειραιωτών κι έφεραν τη σειρά στα ίσα (1-1).

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έφερε εις πέρας την αποστολή που είχε, αφού με το break στο Game 1 απέκτησε το πλεονέκτημα έδρας κι έχει την ευκαιρία στο ΣΕΦ και με τη στήριξή των φιλάθλων να πάρει τις δύο πολυπόθητες νίκες και να προκριθεί στο Final 4 του Βερολίνου.

Συγκλόνισε το παιδάκι που έκλαιγε: Σκούπιζε τα δάκρυα με το κασκόλ του Ολυμπιακού (pic)
EUROLEAGUE

00:11 - 27.04.2024

Συγκλόνισε το παιδάκι που έκλαιγε: Σκούπιζε τα δάκρυα με το κασκόλ του Ολυμπιακού (pic)

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Μπαρτσελόνα με σκορ 69-77 σε ένα παιχνίδι με δυνατές στιγμές και έντονες συγκινήσεις. Η σειρά πλέον είναι στο 1-1 και μεταφέρεται στο Φάληρο. Μέσα στην ένταση του αγώνα, ένας πιτσιρικάς δεν άντεξε τη συγκίνηση και ξέσπασε σε κλάματα.

Το Game 3 είναι προγραμματισμένο την Μεγάλη Τρίτη (30/4) στις 21:30 και το Game 4 την Μεγάλη Πέμπτη (2/5) στις 19:45.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα των αγώνων:

Game 1: Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77

Game 2: Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 77-69

Game 3: Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα 30/4 στις 21:30

Game 4: Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα 2/5 στις 19:45

Game 5: Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 8/5 (αν χρειαστεί)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σε δηλώσεις που παραχώρησε μετά το τέλος του Game 2 εξέφρασε και την πεποίθηση ότι ο Κώστας Παπανικολάου θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στα επόμενα παιχνίδια της σειράς, ο οποίος απουσίαζε λόγω ίωσης. «Θεωρώ πως θα έχουμε τον Παπανικολάου. Σήμερα προπονήθηκε ατομικά στο ΣΕΦ, έχουμε 2-3 προπονήσεις να προετοιμαστεί. Είναι αδύναμος γιατί είχε υψηλό πυρετό, όμως, ελπίζω πως θα μας βοηθήσει», ανέφερε συγκεκριμένα ο κόουτς των «ερυθρόλευκων».

Να σημειώσουμε ότι η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ έχει ήδη ανακοινώσει sold out για τον τρίτο προημιτελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Μπαρτσελόνα, ενώ αναμένεται να είναι κατάμεστο το ΣΕΦ και στο Game 4.

🔴Ο Δημήτρης Ιτούδης στο στούντιο του Sportal για το Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός, Σλούκα & Γκουαρντιόλα!