Sold out το game 3 του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα
i

©intime

Sold out το game 3 του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα

Sportal newsroom 14:44 - 24.04.2024 / Ανανεώθηκε: 14:51 - 24.04.2024

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι το game 3 με την Μπαρτσελόνα για τα playoffs της Euroleague έγινε sold out και το ΣΕΦ αναμένεται να είναι... καυτό.

Ο Ολυμπιακός ξεκινάει σήμερα (24/4) την προσπάθειά του για την πρόκριση στο Final 4 στο Βερολίνο. Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στη Βαρκελώνη για τα πρώτα δύο παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα, με στόχο να πάρουν το καλύτερο δυνατό μπορούν και να έρθουν στο ΣΕΦ με τουλάχιστον μία νίκη.

Εκεί που το γήπεδο για το game 3 θα είναι κατάμεστο. Συγκεκριμένα, η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ ανακοίνωσε ότι ο τρίτος αγώνας στο ΣΕΦ απέναντι στην Μπαρτσελόνα είναι sold out, με τα εισιτήρια σύμφωνα με την ομάδα να εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγη ώρα μετά την κυκλοφορία τους.

Χωρίς Παπανικολάου ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη - Αμφίβολος ο Ουόκαπ

Ο Ολυμπιακός λοιπόν βρίσκεται στη Βαρκελώνη «λαβωμένος», αφού δεν ταξίδεψε στην Ισπανία ο αρχηγός της ομάδας, Κώστας Παπανικολάου. Ο Έλληνας φόργουορντ ταλαιπωρείται από ίωση με αποτέλεσμα να κριθεί σκόπιμο να μείνει πίσω και να προφυλαχθεί.

Ωστόσο θα κάνει... αγώνα δρόμου έτσι ώστε να προλάβει το game 2. Από την άλλη αμφίβολος είναι και ο Τόμας Γουόκαπ, ο οποίος παρόλο που ταξίδεψε κανονικά, το πρόβλημά του στη μέση τον καθιστά αμφίβολο για το παιχνίδι.