Μπαρτζώκας: «Αμφίβολος και ο Γκος με Ρεάλ, κοιτάζουμε την αγορά για παίκτη που θα βοηθήσει άμεσα»

Γιώργος Μπαρτζώκας

i

© Intime

Μπαρτζώκας: «Αμφίβολος και ο Γκος με Ρεάλ, κοιτάζουμε την αγορά για παίκτη που θα βοηθήσει άμεσα»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 16:33 - 24.01.2024 / Ανανεώθηκε: 16:50 - 24.01.2024

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στην Ρεάλ (25/1) και παραδέχθηκε πως οι Ερυθρόλευκοι κοιτάζουν την αγορά για άμεση ενίσχυση.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και ο Ολυμπιακός αναχώρησαν για Μαδρίτη, εκεί όπου οι Ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν την Ρεάλ Μαδρίτης για την 23η αγωνιστική της Euroleague, σε ένα ματς όπου τα προβλήματα δεν έχουν σταματημό. 

Ο Φαλ εκτός. Ο Μιλουτίνοφ εκτός, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να αποκαλύπτει πως θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου και η επιστροφή του αναμένεται σε 2 μήνες περίπου. Ο Ουίλιαμς - Γκος είναι επίσης αμφίβολος, με τον Αμερικανό να έχει ένα σφίξιμο στον δικέφαλο. Όχι και... λίγοι πονοκέφαλοι λοιπόν για τον Ολυμπιακό.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε λοιπόν για την αναμέτρηση που ακολουθεί, τα προβλήματα του Ολυμπιακού, αλλά και την μεταγραφική ενίσχυση που αναζητά εκείνος και οι συνεργάτες του. 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας: 

Για την αναμέτρηση απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης: «Είναι δεδομένα δύσκολος ο αντίπαλος, αλλά πρέπει να δούμε κι εμείς σε τι κατάσταση είμαστε, ποιοι είμαστε, ώστε να κάνουμε την κατάλληλη αναπροσαρμογή των πλάνων μας. Είμαστε -2 σημαντικούς ψηλούς και είναι και αμφίβολος ο Γκος. Πρέπει να δούμε ποιοι θα είμαστε ώστε να αποφασίσουμε τι plays θα παίξουμε επιθετικά και αμυντικά, για να διεκδικήσουμε τη νίκη». 

Για το πώς θα καλύψει το κενό στους ψηλούς στο ματς με την Ρεάλ: «Παίκτες που θα πάρουν περισσότερο χρόνο, παίκτες που θα αλλάξουν θέσεις. Αλλά θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, να ακολουθήσουμε το πλάνο μας και να είμαστε σκληροί όπως πάντα». 

Για την Ρεάλ Μαδρίτης: «Όταν παίζεις 90 ματς θα κάνεις και κακά ματς, που δεν σημαίνει απαραίτητα κοιλιά».

Για το αν ο Ολυμπιακός κοιτάζει την αγορά για παίκτη: «Ο τραυματισμός του Μιλουτίνοφ απαιτεί εγχείρηση και θα χρειαστεί περίπου 2 μήνες να επιστρέψει. Είναι και ο Φαλ έξω, ελπίζουμε όχι για μεγάλο διάστημα ακόμη. Ερευνούμε την αγορά και μιλάμε με ατζέντηδες που μας προτείνουν παίκτες. Πάντα είναι δύσκολο να βρεις παίκτη που θα είναι σε αγωνιστική ετοιμότητα, γιατί χρειάζεσαι άμεσα να μπει και όχι σε ένα μήνα. Πάντα είναι δύσκολη αυτή η διαδικασία, αλλά έχουμε πίστη». 

Στο μυαλό του Μπαρτζώκα: Οι παίκτες που εξετάζει και ο χρόνος που πιέζει
EUROLEAGUE

09:15 - 24.01.2024

Στο μυαλό του Μπαρτζώκα: Οι παίκτες που εξετάζει και ο χρόνος που πιέζει

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας κοιτάζει την αγορά για να βρει τον ψηλό που θα ενισχύσει άμεσα τον Ολυμπιακό και το Sportal προσπαθεί να μπει στο μυαλό του Έλληνα κόουτς, παραθέτοντας ονόματα που εξετάζει ο ίδιος.