Αμφίβολος ο Πίτερς ενόψει Βαλένθια

Άλεκ Πίτερς

i

© Intime

Αμφίβολος ο Πίτερς ενόψει Βαλένθια

Aχιλλέας Μαυροδόντης 13:24 - 15.12.2023 / Ανανεώθηκε: 13:41 - 15.12.2023

Ο Άλεκ Πίτερς είναι αμφίβολος ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με αντίπαλο τη Βαλένθια (21:15), καθώς ακόμη δεν έχει γεννήσει η γυναίκα του.

Ο Άλεκ Πίτερς δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο εάν θα μπορέσει να είναι στο παιχνίδι του Ολυμπιακού απέναντι στην Βαλένθια (21:15). 

Η σύζυγος του Αμερικανού δεν έχει φέρει ακόμα στον κόσμο το παιδάκι τους, κάτι που καθιστά αμφίβολη τη συμμετοχή του παίκτη στο εν λόγω παιχνίδι, καθώς δεν θα μπορούσε να λείπει από μια τόσο σημαντική στιγμή για τον ίδιο και την οικογένειά του. 

Αρχικά ο τοκετός ήταν προγραμματισμένος για την Πέμπτη (14/12), όμως υπήρξε καθυστέρηση (καθυστέρηση και όχι επιπλοκή, το τονίζουμε), με αποτέλεσμα ο Πίτερς να είναι αμφίβολος. 

Από πλευράς Ολυμπιακού υπάρχει απόλυτη στήριξη στον παίκτη, καθώς η γέννηση του παιδιού του είναι κάτι που θα φέρει χαρά σε όλους τους ανθρώπους της ομάδας και έτσι δεν τον πιέζουν για κάτι.

Αυτή η εξέλιξη σημαίνει πως το ντεμπούτο του Φιλίπ Πετρούσεφ με τους Ερυθρόλευκους μπορεί να είναι και απόψε, με τον Σέρβο να είναι στην 12άδα και να είναι πολύ πιθανό να πάρει και τα πρώτα του λεπτά, καθώς ο Λουκ Σίκμα δύσκολα θα μπορέσει να βγάλει... 40 λεπτά στην αναμέτρηση. 

🔴Sportal Euroleague Show για το Ολυμπιακός - Βαλένθια και όλη τη δράση της Παρασκευής