Ποια ομάδα διέκοψε την γενική συνέλευσή της για να δει τον Ολυμπιακό!

Ποια ομάδα διέκοψε την γενική συνέλευσή της για να δει τον Ολυμπιακό!

Χρήστος Τσάλτας 18:50 - 30.05.2024 / Ανανεώθηκε: 18:52 - 30.05.2024

Απίστευτο κι όμως... ελληνικό. Ο Απόλλων Πάτρας είχε γενική συνέλευση την Τετάρτη (29/05), όμως αυτή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, ελέω του τελικού του Conference League!

Πυρετός εργασιών στον Απόλλωνα Πάτρας, όχι όμως την Τετάρτη. Παρά το γεγονός πως είχε οριστεί γενική συνέλευση τόσο για την ομάδα του Απόλλωνα, όσο και για την Απολλωνιάδα, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμεναν άπαντες.

Αιτία ήταν κάτι εξωδιοικητικό και κάτι που δεν έχει ουδεμία σχέση με το μπάσκετ. Πιο συγκεκριμένα, η γενική συνέλευση του συλλόγου, η οποία ήταν ιδιαιτέρως κρίσιμη για την επόμενη μέρα της ομάδας, διεκόπη και ορίστηκε σε άλλη ημερομηνία, λόγω του τελικού του Conference League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φιορεντίνα στην AEK Arena της Νέας Φιλαδέλφειας.

Μάλιστα οι Πατρινοί εξέδωσαν ανακοίνωση για την εξέλιξη αυτή, γνωστοποιώντας πως η Γενική Συνέλευση διεκόπη την Τετάρτη και ορίστηκε για την ερχόμενη Τετάρτη, 5 Ιουνίου στα γραφεία της ομάδας στο κλειστό της Περιβόλας.

Αν μη τι άλλο κάτι ασυνήθιστο στα αθλητικά γεγονότα της χώρας.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα Πάτρας αναφέρει:

Οι διοικήσεις του Απόλλωνα και της Απολλωνιάδας κάνουν γνωστό ότι λόγω του τελικού του Conference League του Ολυμπιακού διεκόπη η χθεσινή Γενική Συνέλευση, η οποία ορίστηκε για την ερχόμενη Τετάρτη (5 Ιουνίου) στις 6 το απόγευμα.