Στιγμές Ολυμπιακής... τρέλας με Μπαρτζώκα και Αγγελόπουλους στο αεροδρόμιο
i

©Intime

Στιγμές Ολυμπιακής... τρέλας με Μπαρτζώκα και Αγγελόπουλους στο αεροδρόμιο

Νίκος Καλαμπάκας 08:53 - 09.05.2024 / Ανανεώθηκε: 07:59 - 20.05.2024

Οι σέλφι των οπαδών με τον Μπαρτζώκα, το «γράψαμε ιστορία» του Παναγιώτη και το «μέχρι τέλους» του Γιώργου Αγγελόπουλου!

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε θριαμβευτής από τη Βαρκελώνη, εκεί όπου μέσα σε λίγες μόνο μέρες έκανε δύο break στην έδρα της Μπαρτσελόνα, παίρνοντας το εισιτήριο για το Βερολίνο.

Οι ερυθρόλευκοι προετοιμάζονται για το τρίτο συνεχόμενο Final 4 τους, επίδοση που κατάφεραν πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Στην άφιξη της αποστολής φίλοι της ομάδας του Πειραιά περίμεναν την αποστολή στο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Μόλις το πούλμαν που μετέφερε τον Ολυμπιακό έκανε την εμφάνισή του, οι οπαδοί ξεκίνησαν την αποθέωση. Τα συνθήματα έδιναν κι έπαιρναν, η ιαχή «Ολυμπιακός» είχε σκεπάσει τον ουρανό του αεροδρομίου και η γιορτή μόλις είχε ξεκινήσει.

Με το που βγήκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας από την πόρτα, ξεκίνησε η αποθέωση. Ο κόουτς του Ολυμπιακού είναι ένας άνθρωπος που έχει χτίσει ισχυρές σχέσεις με τον κόσμο. Η αγάπη του για τον σύλλογο, η αφοσίωσή του σε αυτόν και το έργο που έχει προσφέρει, δεν περνούν απαρατήρητα και ο κόσμος απέδωσε στον προπονητή τις τιμές που του αξίζουν. Ο ίδιος φωτογραφήθηκε με κάποιους οπαδούς και στη συνέχεια έδωσε τη σκυτάλη στον Παναγιώτη Αγγελόπουλο:

«Ευχαριστούμε παιδιά που είστε σήμερα εδώ. Γράψαμε ιστορία, πάμε στο Βερολίνο», είπε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και ακολούθησε ο... κακός χαμός με τους οπαδούς του Ολυμπιακού να ξεκινούν το τραγούδι και την αποθέωση.

«Ευχαριστούμε πολύ που ήρθατε παιδιά. Μέχρι τέλους», πρόσθεσε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ξεσηκώνοντας εκ νέου τους φίλους της ομάδας του Πειραιά.

Δείτε στο βίντεο όσα έγιναν κατά την άφιξη του Ολυμπιακού: