Ουόκαπ, Λαρεντζάκης και Γκος εκτός με Λαύριο

Τόμας Ουόκαπ

i

©Intime

Ουόκαπ, Λαρεντζάκης και Γκος εκτός με Λαύριο

Aχιλλέας Μαυροδόντης 14:28 - 09.03.2024 / Ανανεώθηκε: 15:11 - 09.03.2024

Ο Τόμας Ουόκαπ, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης και ο Νάιτζελ Ουίλιαμς – Γκος δεν θα αγωνιστούν στο παιχνίδι με το Λαύριο, με τους τρεις παίκτες να γκαζώνουν για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (14/3).

Ο Ολυμπιακός δεν θα έχει τους Ουόκαπ, Λαρεντζάκη και Ουίλιαμς – Γκος στο παιχνίδι απέναντι στο Λαύριο, με τους τρεις παίκτες να προφυλάσσονται ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (14/3), για την 29η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Τόμας Ουόκαπ και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, παρότι πάνε πολύ καλά, αποφασίστηκε πως θα ήταν προτιμότερο να προφυλαχθούν από την αναμέτρηση με το Λαύριο και να μείνουν εκτός, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στο παιχνίδι του Ολυμπιακού απέναντι στον Παναθηναϊκό, ματς κομβικό για την συνέχεια των Πειραιωτών στη Euroleague και το πλεονέκτημα έδρας που θέλουν να κατακτήσουν.

Από την άλλη, σε ό,τι έχει να κάνει με τον Νάιτζελ Ουίλιαμς - Γκος, ο Αμερικανός ένιωσε ενοχλήσεις στα τελευταία λεπτά του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Βίρτους Μπολόνια και αποφασίστηκε να μείνει εκτός για να προφυλαχθεί, ώστε και εκείνος να είναι έτοιμος για το μεγάλο ντέρμπι της Πέμπτης με τον Παναθηναϊκό.

Φυσικά, εκτός παραμένει και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, που πέραν από το γεγονός πως είναι τραυματίας, είναι και εκτός ρόστερ για την Basket League. Το ίδιο ισχύει και για τους Λουκ Σίκμα και Ίγκνας Μπραζντέικις.

Του Μπαρτζώκα η «αρμάδα» που… καλπάζει για τετράδα!

Του Μπαρτζώκα η «αρμάδα» που… καλπάζει για τετράδα!

Ο Ολυμπιακός πήρε μια τεράστια νίκη απέναντι στη Βίρτους, κάλυψε το -2 του πρώτου αγώνα και δείχνει πως είναι απολύτως ικανός να κατακτήσει το πλεονέκτημα έδρας, όμως με τον δικό του τρόπο, τον τρόπο του Μπαρτζώκα! Γράφει ο Αχιλλέας Μαυροδόντης.