Ολυμπιακός: Παίζει δυνατά για την Μπλέικ Ντίντρικ

Μπλέικ Ντίντρικ

i

Μπλέικ Ντίντρικ / © FIBA

Ολυμπιακός: Παίζει δυνατά για την Μπλέικ Ντίντρικ

23:53 - 22.04.2023 / Ανανεώθηκε: 21:09 - 24.04.2023

Η Μπλέικ Ντίντρικ είναι η εκλεκτή του Ολυμπιακού για την περιφέρεια, καθώς, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Sportal, η άλλοτε παίκτρια της Δάφνης είναι στο στόχαστρο του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τον σχεδιασμό του για την επόμενη σεζόν, με το «μέτωπο» που θέλουν να κλείσουν στον Πειραιά να είναι τώρα αυτό της ξένης περιφερειακής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportal, ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει δική του την Μπλέι Ντίντρικ, η οποία είναι και ο βασικός στόχος για την περιφερειακή γραμμή του Θάνου Νίκλα.

Η 29χρονη γνωρίζει την Α1 Γυναικών, καθώς αγωνίστηκε σε αυτή πριν χρόνια με τη Δάφνη Αγίου Δημητρίου. Έχει ύψος 1.78, παίζει στις θέσεις «1» και «2», ενώ την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη Λυών και τη Γαλλία. Παράλληλα είναι σταθερά κάθε καλοκαίρι στο WNBA, έχοντας περάσει από αρκετές ομάδες.

Ο Ντίντρικ είναι και η παίκτρια που προορίζεται για την πεντάδα, καθώς μαζί με Νικολοπούλου και Χριστινάκη αναμένεται να αποτελέσουν τα βασικά γρανάζια του συλλόγου στην περιφέρεια. Ο δρόμος για την Ντίντρικ άνοιξε άλλωστε, μετά την αποχώρηση της Άννας Νίκης Σταμολάμπρου, που μετά από 5 χρόνια αποτέλεσε παρελθόν από τον σύλλογο και αναζητεί στο εξωτερικό τον επόμενο σταθμό της καριέρας της. 

Παράλληλα. δεν συνεχίζει στον Πειραιά η μέχρι πρότινος αρχηγός της ομάδας, η Εβίνα Σταμάτη, καθώς μετά από χρόνια στην ομάδα και κατακτήσεις τροπαίων, ο κύκλος της έκλεισε.

Παρελθόν αποτελούν επίσης οι ξένες Σουκ, Αγιούσο, Στραουτμάνε, αλλά και οι Ελληνίδες Βαμβακά και Αυτζή.

Όπως καταλαβαίνεται λοιπόν, είναι σε πλήρη εξέλιξη ο σχεδιασμός του ρόστερ για τη νέα σεζόν, το οποίο θα έχει τις Ελεάννα Χριστινάκη και Αγγελική Νικολοπούλου, ενώ προσπάθεια γίνεται και για την παραμονή της Μέγκαν Γκούσταφσον.