Ολυμπιακός: Δίνει ρέστα για Γκούσταφσον!

Γκούσταφσον

i

Intime

Ολυμπιακός: Δίνει ρέστα για Γκούσταφσον!

Aχιλλέας Μαυροδόντης 00:26 - 22.04.2023 / Ανανεώθηκε: 00:31 - 22.04.2023

Ο Ολυμπιακός, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Sportal, έχει καταθέσει πολύ σοβαρή πρόταση στην Αμερικανίδα, με σκοπό να την κρατήσει και τη νέα σεζόν στον Πειραιά!

Εάν υπάρχει μια παίκτρια η οποία έχει λάμψει περισσότερο στον Ολυμπιακό φέτος, αυτή ήταν η Μέγκαν Γκούσταφσον.

Η Αμερικανίδα σέντερ (1.93) ήταν η παίκτρια που έκανε την διαφορά σε Ελλάδα και Ευρώπη, με τα στατιστικά της να ξεχωρίζουν ανάμεσα σε ολόκληρη την Ευρωλιγκα Γυναικών!

Στα 16 ματς που έδωσε με τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη, μέτρησε 22.4 πόντους, 9.4 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 μπλοκ και 1 κλέψιμο, με την αξιολόγηση να φτάνει στο 23!

Από την άλλη, στο ελληνικό πρωτάθλημα αγωνίστηκε 23 φορές, έχοντας 21.3 πόντους, 9 ριμπάουντ, 2.7 ασίστ, και 30(!) στην αξιολόγηση, παίρνοντας από το χέρι τον Ολυμπιακό και οδηγώντας τον μέχρι τον τίτλο.

Οι άνθρωποι των πρωταθλητριών Ελλάδας λοιπόν θέλουν να κάνουν τη διαφορά και τη νέα σεζόν, καταθέτοντας πρόταση στη Μέγκαν Γκούσταφσον, η οποία είναι ακόμα πιο βελτιωμένη σε σχέση με τα χρήματα που έλαβε πέρσι.

Να σημειωθεί πως μιλάμε για εξαψήφιο ποσό, γεγονός που δείχνει ότι ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός θέλει να ξεχωρίσει και τη νέα σεζόν, κάτι που φαίνεται άλλωστε και από τις κινήσει με την Ελεάννα Χριστινάκη και την Αγγελική Νικολοπούλου.

Η περίπτωση της Μέγκαν Γκούσταφσον βέβαια δεν είναι καθόλου εύκολη, καθώς η παίκτρια αναμένεται να έχει αρκετές προτάσεις από όλη την Ευρώπη μετά τις τρομερές της εμφανίσεις, όμως ο Ολυμπιακός της έχει δείξει πόσο την θέλει, πόσο υπολογίζει σε εκείνη και ελπίζει σε θετική έκβαση στην υπόθεση.

Από εκεί και πέρα, ακόμα και αν δεν πείσει την Μέγκαν Γκούσταφσον να πει το πολυπόθητο «ναι», έχει και άλλες ξένες στα ραντάρ του, ώστε να δημιουργήσει ένα δυνατό σύνολο για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.