Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του τρίτου τελικού στο ΣΕΦ

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του τρίτου τελικού στο ΣΕΦ

Γιώργος Γαβριλάκης 10:38 - 09.06.2023 / Ανανεώθηκε: 10:52 - 09.06.2023

Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας δεν θα έχει ούτε ένα... κενό κάθισμα την Κυριακή (11/8) στον τρίτο τελικό της Basket League, δηλαδή τη μέρα που είτε ο Ολυμπιακός, είτε ο Παναθηναϊκός θα πάρουν προβάδισμα με 2-1 νίκες.

Πριν καλά καλά ξημερώσει η επόμενη μέρα του δεύτερου τελικού, τα εισιτήρια για τον τρίτο εξαντλήθηκαν. Το ΣΕΦ θα είναι κατάμεστο την Κυριακή (11/8), τότε που ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό για το Game 3 της σειράς που κρίνει τον πρωταθλητή και πλέον διαθέσιμα εισιτήρια δεν υπάρχουν. Όποιος πρόλαβε... πρόλαβε! 

Ο Ολυμπιακός, που ηττήθηκε για πρώτη φορά από τον Παναθηναϊκό, μετά από 14 διαδοχικές νίκες στα ντέρμπι, είδε να ισοφαρίζεται σε 1-1 και είδε να τραυματίζεται ο Σάσα Βεζένκοφ. Ένα οστικό οίδημα τον ταλαιπωρεί στο γόνατο και η συμμετοχή του στο επόμενο ματς είναι αμφίβολη. Μόνο που με την ενέργεια του κόσμου του, ελπίζει να ξεπεράσει τις δυσκολίες και φυσικά ελπίζει να έχει μαζί του έστω τον Κώστα Σλούκα. 

Οι μέρες και οι ώρες του τρίτου και του τέταρτου τελικού
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

09:55 - 09.06.2023

Οι μέρες και οι ώρες του τρίτου και του τέταρτου τελικού

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα αναμετρηθούν σίγουρα άλλες δύο φορές για την ανάδειξη του πρωταθλητή Ελλάδος, μιας και η σειρά είναι στο 1-1. Το Game 3 των τελικών θα γίνει την προσεχή Κυριακή (11/6) στο ΣΕΦ και το Game 4 την Πέμπτη (15/6) στο ΟΑΚΑ.

Ο 33χρονος γκαρντ δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο παιχνίδι λόγω της γαστρεντερίτιδας που τον ταλαιπωρεί και η πιθανή απώλεια του Βεζένκοφ κάνει τη συμμετοχή του στο τρίτο ματς πιο απαραίτητη από ποτέ. 

Το ΣΕΦ λοιπόν θα είναι γεμάτο, το sold out έχει ήδη γίνει και το μόνο που απαιτείται είναι... ψυχραιμία από την πλευρά των οπαδών τουλάχιστον. Διότι και το πρώτο ματς της σειράς ξεκινήσει -πριν το τζάμπολ- με ένταση, κατά τη διάρκεια της άφιξης του Παναθηναϊκού στο γήπεδο, ενώ στο Game 2 τα πράγματα δεν απείχαν πολύ στο να... ξεφύγουν. Δεν είναι τυχαία άλλωστε η «μάχη» των δύο ΚΑΕ με ανακοινώσεις επί ανακοινώσεων μετά το τέλος της αναμέτρησης...