Φοβερή κίνηση από τον Μποχωρίδη: Πήγε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού να μάθει για τον Βεζένκοφ!

Λευτέρης Μποχωρίδης

i

© Intime

Φοβερή κίνηση από τον Μποχωρίδη: Πήγε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού να μάθει για τον Βεζένκοφ!

Ηλίας Λαλιώτης 00:31 - 09.06.2023

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης επισκέφτηκε τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μετά τη λήξη του ντέρμπι «αιωνίων», προκειμένου να ρωτήσει για την κατάσταση του Σάσα Βεζένκοφ.

Μετά από 561 μέρες ο Παναθηναϊκός έβαλε τέλος στο σερί νικών του Ολυμπιακού, επικρατώντας για πρώτη φορά μετά τις 22 Νοεμβρίου 2021 και έμεινε ζωντανός στη διεκδίκηση του τίτλου.

Το τρίποντο του Ματέους Πονίτκα 17,4 δευτερόλεπτα πριν από το τέλος έδωσε τη νίκη με 67-65, ισοφάρισε τη σειρά των τελικών σε 1-1 και έδωσε νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα.

Για να γίνει αυτό, ωστόσο, μέτρησε και η ατυχία του Ολυμπιακού, που εκτός από τον Σλούκα (που έμεινε εκτός λόγω γαστρεντερίτιδας), είδε τον Ουόκαπ να αποβάλλεται με αντιαθλητικό και τεχνική ποινή, αλλά και τον Βεζένκοφ να αποχωρεί τραυματίας.

Μάλιστα, ο Σάσα Βεζένκοφ αποχώρησε για τα αποδυτήρια υποβασταζόμενος. Ο σταρ του Ολυμπιακού, μετά από ένα άτσαλο μαρκάρισμα του Μποχωρίδη, βρέθηκε στο παρκέ και άργησε να σηκωθεί, ενώ στη συνέχεια δεν μπορούσε καν να πατήσει.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης και την επικράτηση του Τριφυλλιού, ο Λευτέρης Μποχωρίδης προχώρησε σε μια υπέροχη κίνηση, καθώς επισκέφτηκε τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, προκειμένου να ρωτήσει για την κατάσταση του Βεζένκοφ. Οι δυο τους ήταν συμπαίκτες στις ακαδημίες του Άρη και καλοί φίλοι έκτοτε.

Μαντζούκας στο Sportal: «Παναθηναϊκός είμαστε, δεν μπορεί να είναι άλλος ο στόχος πέρα από το πρωτάθλημα»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

00:07 - 09.06.2023

Μαντζούκας στο Sportal: «Παναθηναϊκός είμαστε, δεν μπορεί να είναι άλλος ο στόχος πέρα από το πρωτάθλημα»

Ο Λευτέρης Μαντζούκας μίλησε στην κάμερα του Sportal μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στο Game 2 της σειράς των τελικών της Basket League και ξεκαθάρισε πως ο στόχος του Τριφυλλιού είναι το πρωτάθλημα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σάσα Βεζένκοφ πηγαίνει για μαγνητική στο δεξί του γόνατο και στον Ολυμπιακό κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα, καθώς ευχή όλων είναι ο παίκτης να μην έχει κάτι σοβαρό και να επιστρέψει γρήγορα στα παρκέ..