H στιγμή της άφιξης του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ

Γιώργος Γαβριλάκης 20:16 - 11.06.2023 / Ανανεώθηκε: 20:24 - 11.06.2023

Η αποστολή του Παναθηναϊκού κατέφθασε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας χωρίς προβλήματα και προβληματισμούς, ώστε να αγωνιστεί στον τρίτο τελικό της Basket League κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε από το ΟΑΚΑ περίπου δυόμιση ώρες πριν από το τζάμπολ (11/6, 21:15) του τρίτου τελικού της Basket League και μάλιστα στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις υπήρχε έντονη παρουσία των φιλάθλων τους. Περίπου 200 οπαδοί των «πρασίνων» εμφανίστηκαν για να στηρίξουν την ψυχολογία των παικτών του εν όψει του κρίσιμου ματς. 

Μετά από μία διαδρομή μισής ώρας, από το Μαρούσι μέχρι το Φάληρο, ο κόουτς Χρήστος Σερέλης και όλοι οι διαθέσιμοι παίκτες του, συμπεριλαμβανομένου και του Δημήτρη Αγραβάνη, ο οποίος το Σάββατο δεν προπονήθηκε λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο, αλλά θα αγωνιστεί κανονικά στο Game 3, έφθασαν στο... σπίτι του Ολυμπιακού χωρίς προβλήματα. 

Στον περιβάλλοντα χώρο υπήρχε έντονη αστυνομική παρουσία, πολύ πιο αναβαθμισμένη σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι της σειράς και η διαδικασία ολοκληρώθηκε χωρίς καμία ανησυχία και χωρίς κανέναν προβληματισμό.