To pregame του Sportal από το ΣΕΦ για το Game 3 ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό (vid)

To pregame του Sportal από το ΣΕΦ για το Game 3 ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης Γιώργος Γαβριλάκης 19:53 - 11.06.2023 / Ανανεώθηκε: 19:54 - 11.06.2023

Λίγη ώρα πριν από το τζάμπολ του τρίτου τελικού της Basket League στο ΣΕΦ, που είναι προγραμματισμένο για τις 21:15, τo Sportal σας μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού εν όψει της μεγάλη αναμέτρηση που θα δώσει προβάδισμα τίτλου.

Ο Ολυμπιακός νίκησε στο πρώτο παιχνίδι του ΣΕΦ και ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο του ΟΑΚΑ. Η σειρά είναι στο 1-1 και ένας εκ των δύο «αιωνίων», αργά το βράδυ της Κυριακής (11/6) θα έχει πάρει προβάδισμα για τον τίτλο που κρίνεται στις τρεις νίκες. 

Το Sportal βρίσκεται από νωρίς το απόγευμα στο φαληρικό στάδιο για να σας μεταφέρει όλα τα νέα και όλες τις πληροφορίες του τρίτου τελικού της Basket League, που θα ξεκινήσει στις 21:15 (με τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ 3). 

Ο Αχιλλέας Μαυροδόντης και ο Γιώργος Γαβριλάκης, σχεδόν ταυτόχρονα με την άφιξη της αποστολή του Ολυμπιακού σας ενημερώνουν για όλα τα στοιχεία που πρέπει να γνωρίζεται πριν την έναρξη του ματς. Με το που ολοκληρώθηκε το η Pre Game ανάλυση, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν την εμφάνισή τους και μπήκαν από την είσοδο των αθλητών στο γήπεδό τους. 

Μαζί με την ομάδα ήταν και ο Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό στο γόνατο (οστικό οίδημα) που προέκυψε στο δεύτερο ημίχρονο του δεύτερου τελικού και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη. 

Το Sportal στο ΟΑΚΑ: Δεκάδες οπαδοί του Παναθηναϊκού εμψύχωσαν τους παίκτες ενόψει ΣΕΦ (vds)
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

19:17 - 11.06.2023

Το Sportal στο ΟΑΚΑ: Δεκάδες οπαδοί του Παναθηναϊκού εμψύχωσαν τους παίκτες ενόψει ΣΕΦ (vds)

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε για το ΣΕΦ, εκεί όπου στις 21.15 θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ολυμπιακό στο game 3 της σειράς των τελικών της Basket League. Περίπου 200 οπαδοί αποθέωσαν την αποστολή των «πρασίνων».

Αντίθετα, ο Παναθηναϊκός δεν έχει ερωτηματικά, καθώς στο πούλμαν επιβιβάστηκε και ο Δημήτρης Αγραβάνης, ο οποίος τις τελευταίες μέρες είχε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, που ωστόσο ξεπεράστηκαν πλήρως. 

Παρακολουθήστε το Pre Game του Sportal