Μάχη... τρίτη στο ΣΕΦ για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Μάχη... τρίτη στο ΣΕΦ για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Χρήστος Τσάλτας 08:08 - 11.06.2023

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (21:15) στο ΣΕΦ, με τις δύο ομάδες να θέλουν να αποκτήσουν match ball τίτλου πριν από το Game 4 της ερχόμενης Πέμπτης στο ΟΑΚΑ.

Η νίκη του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, με 67-65, απέναντι στον Ολυμπιακό, στο Game 2 των τελικών της Basket League, αφενός έβαλε τέλος στο σερί των Πειραιωτών απέναντι στο «τριφύλλι», αφετέρου έφερε νέα δεδομένα στη σειρά των τελικών.

Οι «πράσινοι» ισοφάρισαν σε 1-1 τη σειρά, η οποία μεταφέρεται εκ νέου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για το τρίτο παιχνίδι της, όπου ο νικητής θα αποκτήσει το πρώτο match ball τίτλου στη φετινή σειρά των τελικών.

Ο Ολυμπιακός θέλει να αφήσει πίσω την ήττα και να αντιδράσει, με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να έχει στο πλευρό της τον κόσμο της. Το ΣΕΦ αναμένεται να είναι κατάμεστο, καθώς έχει ανακοινωθεί sold out, κάτι που σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα έχει στο πλευρό του τον... έκτο παίκτη του για ακόμα μια φορά.

Ο Κώστας Σλούκας επιστρέφει στη δράση, έπειτα από την απουσία του από το 2ο παιχνίδι της σειράς, λόγω γαστρεντερίτιδας, ωστόσο το μεγάλο ερωτηματικό είναι ο Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα και η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Κυριακής θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Στην αντίπερα όχθη, ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στο Φάληρο με καλή ψυχολογία, τόσο από τη νίκη, όσο και από την εμφάνιση στον δεύτερο τελικό. Οι παίκτες του Χρήστου Σερέλη εκτέλεσαν το πλάνο στο μέγιστο βαθμό και το «τριφύλλι» κατάφερε να δείξει σημάδια ανάκαμψης μετά την ήττα στο Game 1.

Εκτός προπόνησης ο Αγραβάνης
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

15:18 - 10.06.2023

Εκτός προπόνησης ο Αγραβάνης

Ο Δημήτρης Αγραβάνης δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα του Παναθηναϊκού το Σάββατο (10/6), μερικές ώρες πριν το Game 3 με τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (11/6,21:15).

Ο Δημήτρης Αγραβάνης δεν πήρε μέρος στο πρόγραμμα του Σαββάτου, λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο του αριστερού του ποδιού, ωστόσο αναμένεται να δώσει το παρών κανονικά στο ΣΕΦ, καθώς έμεινε εκτός προπόνησης για προληπτικούς λόγους. Από εκεί και πέρα άλλα προβλήματα δεν υπάρχουν στο «πράσινο» στρατόπεδο και άπαντες θέλουν να... χτίσουν στην καλή εικόνα και στη νίκη του Game 2.