Εκτός προπόνησης ο Αγραβάνης

Ο Δημήτρης Αγραβάνης

i

© Intime

Εκτός προπόνησης ο Αγραβάνης

Ηλίας Λαλιώτης 15:18 - 10.06.2023 / Ανανεώθηκε: 00:03 - 11.06.2023

Ο Δημήτρης Αγραβάνης δεν προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα του Παναθηναϊκού το Σάββατο (10/6), μερικές ώρες πριν το Game 3 με τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (11/6,21:15).

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για το Game 3 (11/6,21:15) των τελικών της Basket League κόντρα στον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Οι «πράσινοι» την περασμένη Πέμπτη (8/6) νίκησαν τους «ερυθρόλευκους» στο ΟΑΚΑ κι έκαναν το 1-1 μέσα στην έδρα τους χάρη στο μεγάλο τρίποντο του Ματέους Πονίτκα.

Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη κατάφερε να σπάσει παράλληλα το αήττητο σερί του Ολυμπιακού (14-0) μετά από 561 ημέρες. 

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έκαναν την προπόνηση τους το Σάββατο (10/6) με τον Δημήτρη Αγραβάνη να μένει εκτός λόγω ενοχλήσεων στον τετρακέφαλο του αριστερού του ποδιού (περισσότερο προληπτικά). Όλοι οι υπόλοιποι «πράσινοι» ήταν στη διάθεση του Χρήστου Σερέλη, λίγες ώρες πριν από τη μεγάλη «μάχη» με τους «αιώνιου» τους αντίπαλο στο Φαληρικό γήπεδο. 

Δεν προπονήθηκε ο Βεζένκοφ, εξαιρετικά αμφίβολος για τον τρίτο τελικό
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

15:11 - 10.06.2023

Δεν προπονήθηκε ο Βεζένκοφ, εξαιρετικά αμφίβολος για τον τρίτο τελικό

O Σασα Βεζένκοφ ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα στο γόνατο, δεν προπονήθηκε το Σάββατο (10/6) και θεωρείται πολύ δύσκολο να είναι διαθέσιμος για τον Ολυμπιακό στο Game 3 των τελικών της Basket League κόντρα στον Παναθηναϊκό.

«Εύχομαι περαστικά στον Βεζένκοφ, ελπίζω να μην έχει τραυματιστεί σοβαρά. Εύχομαι να είναι καλά. Είχαμε τρομερή θέληση και πάθος. Έχουμε χάσει από τον Ολυμπιακό τρία ματς στις λεπτομέρειες. Μετά τις απώλειες του Ολυμπιακού αγχωθήκαμε παραπάνω απ' ότι έπρεπε. Δεν εκτελούσαμε στην επίθεση ότι είχαμε πει, δημιουργήθηκε πίεση και ήρθε και από τις συνεχόμενες ήττες. Είχαμε τρομερή διάθεση και πάθος, βγάλαμε τρομερές άμυνες και για πρώτη φορά βάλαμε ένα μεγάλο ματς και πήρα ματς. Είχαμε σχεδιάσει να παίξουμε πάνω στον Πίτερς, έχουμε παίκτες με εμπειρία και προσωπικότητα. Ή Γκριγκόνις ή Πονίτκα θα το έπαιρνε το σουτ και βάλαμε ένα μεγάλο σουτ. 

Στα τελευταία πέντε λεπτά όπως ετοιμαζόμασταν, βαραίνει στο μυαλό τους όσα έχουν συμβεί. Δεν είναι μηχανές, είναι άνθρωποι. Κάποια στιγμή έπρεπε να μπει ένα μεγάλο σουτ και να κάνουμε μια μεγάλη νίκη», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Χρήστος Σερέλης μετά το φινάλε το Game 2 και την νίκη της ομάδας του.