Δεν θα πέφτει καρφίτσα στο ΣΕΦ στο game 3 των τελικών

Οπαδοί στο ΣΕΦ

i

© Intime

Δεν θα πέφτει καρφίτσα στο ΣΕΦ στο game 3 των τελικών

Νίκος Καλαμπάκας 21:58 - 09.06.2023 / Ανανεώθηκε: 21:59 - 09.06.2023

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο game 3 των τελικών της Basket League και οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν sold out για τον αγώνα.

Sold out ανακοίνωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός για τον τρίτο αγώνα των τελικών κόντρα στον Παναθηναϊκό. Οι Πειραιώτες φιλοξενούν τους πράσινους στο ΣΕΦ την Κυριακή 11/6 (21.15) με τις δύο ομάδες να βρίσκονται ισόπαλες στη σειρά με σκορ 1-1. 

Η ομάδα του Πειραιά θέλει τη στήριξη του κόσμου της, ωστόσο απευθύνει έκκληση στους φίλους της που θα βρεθούν στο γήπεδο, να στηρίξουν την ομάδα με τη φωνή τους και να μην απαντήσουν σε προκλήσεις:

"Ο Ολυμπιακός θα δώσει τη μάχη του 3ου τελικού έχοντας στο πλευρό του τον καλύτερό του παίκτη, τον κόσμο του που θα γεμίσει ασφυκτικά το ΣΕΦ! 
Θερμή παράκληση: Στηρίξτε μας ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με τη δύναμη της φωνής σας και μην απαντήσετε σε κανενός είδους πρόκληση. 
ΜΑΖΙ είμαστε πιο δυνατοί !!! 
#OlympiacosBC #WeAreOlympiacos #TogetherWeFight"

Μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός είχε παράπονα για τη διαιτησία, τα οποία εξέφρασε με ανακοίνωση

Ο Παναθηναϊκός έδωσε συνέχεια στο θέμα, απαντώντας στους «ερυθρόλευκους» και ακολούθησε ένα μπαράζ ανακοινώσεων μέχρι τα ξημερώματα της Παρασκευής 9/6. 

Η Μπέριλ ΜακΚίσικ «έκραξε» τον Πάρις Λι (vid)
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

17:52 - 09.06.2023

Η Μπέριλ ΜακΚίσικ «έκραξε» τον Πάρις Λι (vid)

To game 2 ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό έληξε με νίκη των πρασίνων, όμως οι ερυθρόλευκοι έχουν παράπονα από τη διαιτησία. Σε αυτά, προσθέστε και το ποστάρισμα της Μπέριλ ΜακΚίσικ που... την είπε στον Πάρις Λι!

Το κλίμα γύρω από τους τελικούς έχει ήδη πυροδοτηθεί και για αυτό ο Ολυμπιακός σε μια προσπάθεια να κατευνάσει τα πνεύματα, στην ανακοίνωση του sold out κάνει τη σχετική έκκληση στον κόσμο του. 

Tags: