Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τον τέταρτο τελικό Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

ΟΑΚΑ

i

© Intime

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για τον τέταρτο τελικό Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Ηλίας Λαλιώτης 17:16 - 09.06.2023 / Ανανεώθηκε: 17:16 - 09.06.2023

Στη διάθεση των φιλάθλων τέθηκαν τα εισιτήρια του Game 4 ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό για τους τελικούς της Basket League.

Ο Παναθηναϊκός έσπασε το νικηφόρο σερί του Ολυμπιακού, επικράτησε 67-65 για τον δεύτερο τελικό της Basket League και γυρίζει τη σειρά στο ΟΑΚΑ για το Game 4.

Ο κόσμος του Τριφυλλιού είναι ενθουσιασμένος μετά τις εμφανίσεις στους δύο πρώτους αγώνες και αναμένεται να γεμίσει το κλειστό, με τα εισιτήρια να είναι στη διάθεση των φιλάθλων από την Παρασκευή (9/6).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της πως ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για την τέταρτη αναμέτρηση της τελικής φάσης των Playoffs του Πρωταθλήματος της Basket League με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, η οποία θα λάβει χώρα στο ΟΑΚΑ την Πέμπτη 15/6 (21:15).

ΤΡΟΠΟΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

-Ηλεκτρονικά στα paobc.gr & viva.gr

-Τηλεφωνικά στις γραμμές του Τμήματος Εισιτηρίων της ΚΑΕ: 214 402 2539 - 41 - 43. Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 10:00-18:00

-Την ημέρα του αγώνα (15/6), τρεις ώρες πριν την έναρξή του, θα διατίθενται εισιτήρια από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, στο Parking 5

Η επιλογή στην τελευταία άμυνα και το έξτρα σκριν στον Πονίτκα που έδωσαν τη νίκη στον Παναθηναϊκό (video)
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

17:00 - 09.06.2023

Η επιλογή στην τελευταία άμυνα και το έξτρα σκριν στον Πονίτκα που έδωσαν τη νίκη στον Παναθηναϊκό (video)

Οι εντολές του Χρήστου Σερέλη και το... λάθος στις δύο τελευταίες επιθέσεις που έκριναν τον δεύτερο τελικό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Επίσημα σημεία πώλησης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είναι μόνο τα παραπάνω. Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν φέρει ευθύνη για εισιτήρια που έχουν αγοραστεί από άλλα κανάλια πώλησης».