Αυξημένα αστυνομικά μέτρα στο ΣΕΦ για το Game 3 των τελικών
i

© Sportal

Αυξημένα αστυνομικά μέτρα στο ΣΕΦ για το Game 3 των τελικών

Γιώργος Γαβριλάκης 18:43 - 11.06.2023 / Ανανεώθηκε: 20:22 - 11.06.2023

Τριπλάσιες σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι είναι οι αστυνομικές δυνάμεις που... εγκαταστάθηκαν από νωρίς έξω από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για τον τρίτο τελικό της Basket League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκού που θα ξεκινήσει στις 21:15.

Αρκετή ώρα πριν το τζάμπολ του τρίτου τελικού της Basket League, που είναι προγραμματισμένος για τις 21:15, την ώρα που ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός ετοιμάζονται για την αγωνιστική τους δράση, οι αστυνομικές δυνάμεις στον περιβάλλοντα χώρο του φαληρικού σταδίου, αλλά και εντός αυτού, κατάστρωνουν τη δική τους στρατηγική με σκοπό και στόχο την φιλήσυχη διεξαγωγή της αναμέτρησης. Διότι, σε ένα ντέρμπι «αιωνίων» απαιτείται παντού και πάντα μία... ειδική μεταχείριση. 

Ειδικά, μετά το Game 1 και την καταγγελία του Παναθηναϊκού για τα επεισόδια που είχαν προκύψει κατά την άφιξη της αποστολή του στο γήπεδο, αλλά και μετά την «καυτή» και... επιθετική -πολλές φορές- ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια του ματς στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε τη σειρά σε 1-1. 

© sportal

Η σειρά των τελικών έχει πάρει... φωτιά, βρίσκεται στο πιο κρίσιμο σημείο της και από το απόγευμα της Κυριακής (11/6), η αστυνομική δύναμη ήταν... τριπλάσια σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι και τα μέτρα ασφαλείας εντονότερα. Οι δυνάμεις το ΜΑΤ παρατάχθηκαν από νωρίς στο πάρκινγκ του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, ενώ σε όλες τις εισόδου η παρουσία της αστυνομίας ήταν πολυπληθής.  

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τον πρώτο τελικό προέκυψε η τιμωρία του Ολυμπιακού με αποκλεισμό μίας αγωνιστικής (κεκλεισμένων των θυρών) που θα εκτιθεί στο Game 5, αν και εφόσον υπάρξει ή αλλιώς από τη νέα αγωνιστική περίοδο. Αντίστοιχη ήταν και η τιμωρία του Παναθηναϊκού για τα επεισόδια, τις ρίψεις αντικειμένων, τα βεγγαλικά και πάσης φύσεως αρνητικές αντιδράσεις του κόσμου στο δεύτερο παιχνίδι, αυτό του ΟΑΚΑ

Το παλεύει μέχρι τέλους ο Βεζένκοφ για να παίξει στο Game 3
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

17:11 - 11.06.2023

Το παλεύει μέχρι τέλους ο Βεζένκοφ για να παίξει στο Game 3

Ο Σάσα Βεζένκοφ μέχρι και την τελευταία στιγμή θα κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να παίξει στον τρίτο τελικό και να ενισχύσει την ομάδα του Ολυμπιακού στην μάχη για τον τίτλο απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Στην περίπτωση των «πρασίνων» η τιμωρία (που περιελάμβανε και χρηματικό πρόστιμο, όπως το ίδιο ισχύει και σε αυτή του Ολυμπιακού) αφορά δεδομένα στην επόμενη σεζόν, αφού ήδη τα εισιτήρια για τον τέταρτο τελικό είναι σε κυκλοφορία και σιγά σιγά εξαντλούνται. Όσον αφορά στο σημερινό ματς το sold out έχει ήδη ανακοινωθεί και το ΣΕΦ θα είναι κατάμεστο.