Δεν έγιναν δηλώσεις από τον Παναθηναϊκό μετά το φινάλε του δεύτερου τελικού
i

© Intime

Δεν έγιναν δηλώσεις από τον Παναθηναϊκό μετά το φινάλε του δεύτερου τελικού

Sportal newsroom 23:53 - 07.06.2024 / Ανανεώθηκε: 23:58 - 07.06.2024

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν έκαναν δηλώσεις στην ΕΡΤ μετά το φινάλε του δεύτερου τελικού της Basket League.

Μεγάλη ένταση επικράτησε κατά τη διάρκεια του δεύτερου τελικού της Stoiximan Basket League. Ο Ολυμπιακός επικράτησε 92-86, έκανε το 2-0 στη σειρά και απέχει μία νίκη από την κατάκτηση του τίτλου.

Λίγο πριν το φινάλε του αγώνα, ο Αϊζάια Κάνααν είχε έντονη συνομιλία με τον Κώστα Σλούκα ενώ η ένταση συνεχίστηκε και με τον Εργκίν Αταμάν, που αποβλήθηκε με δύο τεχνικές ποινές. Από την πλευρά του Παναθηναϊκού δεν έγιναν δηλώσεις, όπως σημείωσε και ο ρεπόρτερ της ΕΡΤ, αφού ο Χρήστος Σερέλης, που θα έκανε δηλώσεις αφού ο Εργκίν Αταμάν αποβλήθηκε πήγε απευθείας στα αποδυτήρια.

Ένα βήμα μακριά από τίτλο ο Ολυμπιακός, έκανε το 2-0 στους τελικούς σε επεισοδιακό φινάλε με Σλούκα, Κάνααν και Αταμάν!

Έπειτα από μεγάλη μάχη και ένα 40λεπτο γεμάτο ένταση ο Ολυμπιακός έφτασε στη νίκη (92-86), έκανε το 2-0 στη σειρά των τελικών και απέχει ένα βήμα από την κατάκτηση του τίτλου. Τεράστια ένταση λίγο πριν το τέλος, με τον Εργκίν Αταμάν να αποβάλλεται με δύο τεχνικές ποινές.

Σκυλομαχία και παιχνίδι για γερά νεύρα στο ΣΕΦ, στο Game 2 της σειράς των τελικών ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό AKTOR. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα πάτησε το γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα, χάρη σε επιθετικά ριμπάουντ και μεγάλα σουτ από Κάνααν και Ουίλιαμς Γκος και κατάφερε να φτάσει στη νίκη και να κάνει το 2-0 στη σειρά των τελικών. Κάτι που φέρνει πλέον τους «ερυθρόλευκους» μια... ανάσα από την κατάκτηση τρίτου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Πειραιά πάτησε το γκάζι μετά την πρώτη περίοδο κα παρά τις προσπάθειες του Ματίας Λεσόρ αλλά και των Κέντρικ Ναν, Κώστα Σλούκα, κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, δίνοντας συνέχεια μετά το break στο Game 1 στο κλειστό του ΟΑΚΑ πριν από 2 μέρες. Πλέον το Game 3 της σειράς στο κλειστό του ΟΑΚΑ (10/06) θα είναι κομβικό για τη συνέχεια, καθώς το τριφύλλι θέλει τη νίκη για να μειώσει τη σειρά, ενώ σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός φτάσει σε ακόμα μια νίκη θα στεφθεί πρωταθλητής.

Έχουν κόντρα: Όλες οι στιγμές έντασης ανάμεσα σε Σλούκα - Κάνααν - Τι είχε δηλώσει ο Αμερικανός στο Sportal για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού (vid)
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

23:54 - 07.06.2024

Έχουν κόντρα: Όλες οι στιγμές έντασης ανάμεσα σε Σλούκα - Κάνααν - Τι είχε δηλώσει ο Αμερικανός στο Sportal για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού (vid)

Η ένταση ανάμεσα σε Αϊζάια Κάνααν και Κώστα Σλούκα επισκίασε το Game 2 των τελικών, βγάζοντας στην επιφάνεια, εκ νέου, μια κόντρα που είχε ξεκινήσει εδώ και αρκετούς μήνες.

Ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος με 19 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του στο Game 2 των τελικών με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ να προσθέτει 17 πόντους και 9 ριμπάουντ, ενώ 16 πόντους πρόσθεσε ο Αϊζάια Κάνααν. Από πλευράς Παναθηναϊκού ο Ματίας Λεσόρ μέτρησε 21 πόντους και 9 ριμπάουντ, με τον Κέντρικ Ναν να έχει 13 πόντους και 6/17 σουτ.