Με αποθέωση, χορό Πάπας και... Νικόλ Ελευθεριάδου η παρακάμερα του Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ (vid)

Νικόλ Ελευθεριάδου

i

Νικόλ Ελευθεριάδου / Printscreen

Με αποθέωση, χορό Πάπας και... Νικόλ Ελευθεριάδου η παρακάμερα του Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ (vid)

Sportal newsroom 16:33 - 29.05.2023 / Ανανεώθηκε: 22:21 - 29.05.2023

Ο Ολυμπιακός δημοσίευσε το εντυπωσιακό βίντεο με την παρακάμερα από το τρίτο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς της Basket League απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ και έκανε το 3-0, με τους Ερυθρόλευκους να περνούν έτσι στους τελικούς της Basket League.

Η ομάδα του Πειραιά δεν χρειάστηκε να πατήσει το πόδι στο γκάζι, καθώς η διαφορά δυναμικότητας ήταν τέτοια που έκανε τα πάντα πιο εύκολα για τους Ερυθρόλευκους, παρά την προσπάθεια του ΠΑΟΚ.

Το χειροκρότημα που άξιζε και τα «υστερόγραφα» της επόμενης μέρας

Το χειροκρότημα που άξιζε και τα «υστερόγραφα» της επόμενης μέρας

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του ΠΑΟΚ και πλέον οδεύει για τους τελικούς, εκεί όπου θέλει και πάλι να θριαμβεύσει και να κατακτήσει ακόμα ένα πρωτάθλημα. Γράφει ο Αχιλλέας Μαυροδόντης.

Ο Ολυμπιακός πάντως, πέραν όλων των άλλων, είχε και μεγάλη στήριξη από τον κόσμο. Περισσότεροι από 7.000 βρέθηκαν στο ΣΕΦ, δημιουργώντας μια ζεστή ατμόσφαιρα, με τους φίλους των Πειραιωτών να στέκονται έτσι εμπράκτως στο πλευρό της ομάδας, παρά την ήττα στον τελικό του Κάουνας.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο με την παρακάμερα που ανέβασε ο Ολυμπιακός, μικροί και μεγάλοι έδωσαν βροντερό «παρών» στο ΣΕΦ, ενώ στις εξέδρες βρέθηκε και η Νικόλ Ελευθεριάδου, η σύντροφος του Σάσα Βεζένκοφ, η οποία έκλεψε τις εντυπώσεις.

Φυσικά δεν λείπει και το... τελετουργικό πριν από το παιχνίδι, με τον Τζορτζ Πάπας να το ρίχνει στον χορό. 

Το βίντεο με την παρακάμερα του τρίτου αγώνα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ: