Προπόνηση χωρίς Λαρεντζάκη και Ουίλιαμς-Γκος στον Ολυμπιακό, εξετάσεις για Μήτρου-Λονγκ

Γιαννούλης Λαρεντζάκης

Προπόνηση χωρίς Λαρεντζάκη και Ουίλιαμς-Γκος στον Ολυμπιακό, εξετάσεις για Μήτρου-Λονγκ

Aχιλλέας Μαυροδόντης 14:28 - 27.02.2024 / Ανανεώθηκε: 15:11 - 27.02.2024

Ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ζαλγκίρις, στο Κάουνας (01/03), με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να βλέπει τους Γιαννούλη Λαρεντζάκη και Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος να μην προπονούνται, την ώρα που άπαντες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο περιμένουν την άφιξη του Ναζ Μήτρου-Λονγκ για νέο κύκλο εξετάσεων.

Η προσοχή του Ολυμπιακού πλέον στρέφεται στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Euroleague απέναντι στην Ζαλγκίρις, στο Κάουνας. Ο Ίγκνας Μπραζντέικις θα επιστρέψει για πρώτη φορά ως αντίπαλος στην Zalgirio Arena και θέλει να βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει στο «διπλό» την ώρα που ο Γιώργος Μπαρτζώκας είδε την προετοιμασία να ξεκινάει με προβλήματα.

Στο πρόγραμμα της Τρίτης (27/02) δεν πήρε μέρος ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, που ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα 5 χιλιοστών στον έξω μηριαίο κόνδυλο του δεξιού γόνατος, αλλά και ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος, ο οποίος έχει υποστεί μυϊκό σπασμό οπίσθιου μηριαίου αριστερά. Ο πρώτος δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι της Εθνικής ομάδας κόντρα στην Ολλανδία, στη Χάγη, ενώ ο δεύτερος δεν ενίσχυσε την προσπάθεια του Ολυμπιακού σε ημιτελικό και τελικό στο Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Από εκεί και πέρα, με την επιστροφή της Εθνικής ομάδας στη βάση της, ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος. Ο πλέι μέικερ των Πειραιωτών ταλαιπωρείται από άμεση πλήξη στην αριστερή ωμοπλάτη και τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα κρίνουν το μέγεθος του προβλήματος, με τους ανθρώπους των κυπελλούχων Ελλάδας να αγωνιούν για την κατάστασή του.

Αυτός ήταν και ο λόγος που, αν και ταξίδεψε με την αποστολή της Εθνικής στην Ολλανδία, δεν αγωνίστηκε δευτερόλεπτο στο παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής των προκριματικών του Eurobasket 2025.