Οι Σέρβοι βάζουν... φωτιά: «Η Παρτίζαν παρακολουθεί τον Κάνααν - Ενδιαφέρονται Μακάμπι, Εφές και Βίρτους»

Αϊζάια Κάνααν

i

© Intime

Οι Σέρβοι βάζουν... φωτιά: «Η Παρτίζαν παρακολουθεί τον Κάνααν - Ενδιαφέρονται Μακάμπι, Εφές και Βίρτους»

Στο κόλπο για την απόκτηση του Αϊζάια Κάνααν βάζουν την Παρτίζαν οι Σέρβοι, με τον Αμερικανό να έχει προσελκύσει ενδιαφέρον και από Μακάμπι Τελ Αβίβ, Αναντολού Εφές και Βίρτους Μπολόνια.

Ο Ολυμπιακός έκλεισε γρήγορα την υπόθεση του Άλεκ Πίτερς, ανανεώνοντας το συμβόλαιο του Αμερικανού φόργουορντ μέχρι το 2026, σε μια κίνηση που ήρθε ως επιβράβευση της πολύ καλής παρουσίας του έμπειρου άσου τη φετινή σεζόν.

Η επόμενη υπόθεση που θα βρεθεί σε πρώτο πλάνο για τους πρωταθλητές Ελλάδας είναι αυτή του Αϊζάια Κάνααν. Ο Αμερικανός σουτέρ πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν, έχοντας δείξει δείγματα ηγετικού χαρακτήρα σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ μαζί με τον Πίτερς είναι οι δύο πιο αξιόπιστες πηγές σκοραρίσματος τη φετινή σεζόν.

Στην παρούσα φάση δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη με την υπόθεση του συμβολαίου του Αμερικανού σουτέρ, το οποίο ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, με τα δημοσιεύματα από το εξωτερικό να κάνουν ήδη την εμφάνισή τους.

Από την Σερβία γίνεται αναφορά πως ο έμπειρος άσος βρίσκεται στο στόχαστρο της Παρτίζαν, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να έχει ξεχωρίσει την περίπτωσή του ενόψει της νέας σεζόν. Η ιστοσελίδα meridiansport.rs αναφέρει πως η Παρτιζάν έχει κάνει ήδη τις πρώτες κινήσεις για τον πρώην NBA, την ίδια ώρα που ενδιαφέρον για τον Κάνααν έχουν εκδηλώσει τόσο η Μακάμπι Τελ Αβίβ, όσο και η Αναντολού Εφές με την Βίρτους Μπολόνια.

Για την ώρα δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη, ωστόσο δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται πως πρώτα ο παίκτης θα μιλήσει με τον Ολυμπιακό και έπειτα θα μπει σε οποιαδήποτε διαδικασία συζητήσεων με άλλη ομάδα.

Ο Αϊζάια Κάνααν στο Sportal: «Και 10 τρίποντα να χάσω, θα πάρω το 11ο»