Οι ευχές του Λοτζέσκι στον Ολυμπιακό και οι ανάμεικτες αντιδράσεις

Ματ Λοτζέσκι

i

© Intime

Οι ευχές του Λοτζέσκι στον Ολυμπιακό και οι ανάμεικτες αντιδράσεις

Sportal newsroom 09:22 - 20.05.2023 / Ανανεώθηκε: 09:23 - 20.05.2023

Ο Ματ Λοτζέσκι πήρε δύο πρωταθλήματα με τον Ολυμπιακό και άλλα τόσα με τον Παναθηναϊκό, ολοκλήρωσε την καριέρα του στην ΑΕΚ και έτσι όταν έγραψε στα κοινωνικά δίκτυα «καλή επιτυχία» στην ομάδα του Πειραιά εν όψει του τελικούς της Eurolegue με τη Ρεάλ Μαδρίτης, οι οπαδοί ανταποκρίθηκαν, άλλοι συγκινημένοι και άλλοι εκνευρισμένοι...

Το 2021 ο Ματ Λοτζέσκι κρέμασε τα παπούτσια και τη φανέλα του. Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση και ο τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν η ΑΕΚ. Είχε προηγηθεί όμως, μία τετραετία στον Ολυμπιακό (2013-2017), αλλά και μία διετία στον Παναθηναϊκό (2017-2019). 

Με λίγα λόγια ο Αμερικανός με Βέλγικη υπηκοότητα, εκτός του ότι έχει συνδεθεί με την Ελλάδα, θέλησε να ευχηθεί στους «ερυθρόλευκους» και ουσιαστικά να επιλέξει στρατόπεδο εν όψει του τελικού της Κυριακής (21/5, 20:00) κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο οπαδός του Ολυμπιακού που είπε στη Μονακό «καλημέρα, καλησπέρα, καληνύχτα»
EUROLEAGUE

08:38 - 20.05.2023

Ο οπαδός του Ολυμπιακού που είπε στη Μονακό «καλημέρα, καλησπέρα, καληνύχτα»

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Μονακό στον πρώτο ημιτελικό της του Final 4 της Eurolegue και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης, εκεί όπου θα τεθεί αντιμέτωπος με την Ρεάλ Μαδρίτης η οποία θριάμβευσε στον ισπανικό «εμφύλιο». Το Sportal ήταν στη Ζαλγκίριο Αρένα του Κάουνας και βρήκε τον Έλληνα φίλαθλο του Ολυμπιακού που «χαιρέτησε» τη Μονακό αλά... Φενέρμπαχτε!

Λιτά, λακωνικά και απέριττα έγραψε: «Καλή τύχη Ολυμπιακέ!» στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter. Ο 37χρονος πλέον Λοτζέσκι όμως, παρά το γεγονός ότι συμμετείχε σε δύο κατακτήσεις πρωταθλημάτων με τον Ολυμπιακό, το 2015 και το 2016, πήρε άλλους δύο τίτλους με τον Παναθηναϊκό, το 2018 και το 2019. 

Οι φίλοι των «ερυθρολεύκων» είχαν πανηγυρίσει και είχαν... εκνευριστεί μαζί του. Τα συναισθήματά τους ήταν ανάμεικτα απέναντί του, όπως ανάμεικτα ήταν και τα σχόλιά τους στη συγκεκριμένη ανάρτηση. 

Από το «ευχαριστούμε Ματ» και το «ακόμα σε θυμόμαστε», στο «άξιζες μία Euroleague και με εμάς» μέχρι το «είσαι πράσινος» και «είσαι προδότης». Ο ίδιος πάντως, σκέφτηκε να είναι απλώς ειλικρινής και να εκφράσει την προτίμησή του, σε μία ομάδα που σίγουρα τίμησε με την παρουσία και την αγωνιστική του μαχητικότητα.