Ο Ολυμπιακός έχασε από την Ρεάλ Μαδρίτης με τρόπο... καρμπόν με τον περσινό

Ο Ολυμπιακός έχασε από την Ρεάλ Μαδρίτης με τρόπο... καρμπόν με τον περσινό

Χρήστος Τσάλτας 22:15 - 21.05.2023 / Ανανεώθηκε: 22:15 - 21.05.2023

Έφτασε πολύ κοντά, αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Ολυμπιακός είδε τον τίτλο της Euroleague να γλιστράει από τα χέρια του, με το φινάλε του μεγάλου τελικού να θυμίζει έντονα το παιχνίδι με την Αναντολού Εφές την περσινή σεζόν.

Ήττα-μαχαιριά από ένα μεγάλο σουτ. Ο Ολυμπιακός βρισκόταν μπροστά στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια του μεγάλου τελικού κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης, όμως στο τέλος η ομάδα που χαμογέλασε ήταν εκείνη του Τσους Ματέο.

Οι Μαδριλένοι έφτασαν στον τίτλο, χάρη σε ένα πολύ μεγάλο σουτ του Σέρχιο Γιουλ, που πέτυχε το πρώτο του εύστοχο σουτ 3,1'' πριν από το τέλος του αγώνα.

Η ήττα στον μεγάλο τελικό της Euroleague θύμισε έντονα τον περσινό ημιτελικό κόντρα στην Αναντολού Εφές, στον ημιτελικό του Final 4 του Beλιγραδίου, ήταν ο Βασίλιε Μίσιτς που με ένα τρίποντο-μαχαιριά, λίγα δέκατα πριν από το τέλος του ημιτελικού στερούσε την πρόκριση στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Όλα αυτά σε ένα παιχνίδι που ο Ολυμπιακός βρισκόταν σταθερά κοντά στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν και αναζητούσε ένα σουτ για να περάσει μπροστά. Αυτό δεν ήρθε και στο φινάλε ο Μίσιτς «εκτέλεσε» την ομάδα του Πειραιά.

«Αυτοκτονία» Ολυμπιακού, χάρισε το Ευρωπαϊκό στη Ρεάλ!
EUROLEAGUE

21:50 - 21.05.2023

«Αυτοκτονία» Ολυμπιακού, χάρισε το Ευρωπαϊκό στη Ρεάλ!

Ο Ολυμπιακός είχε το τρόπαιο στα χέρια του ήταν στο +4 τρία λεπτά πριν το τέλος, αλλά ο Γιούλ ντύθηκε... Μίτσιτς και με καλάθι τρία δευτερόλεπτα πριν το τέλος έγραψε το 79-78 και χάρισε το 11ο Ευρωπαϊκό στη Ρεάλ

Φέτος, οι Πειραιώτες έλεγχαν το παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκεια και με το κσορ στο 74-70, 3 λεπτά πριν από το τέλος είχαν τέσσερις ευκαιρίες για να βρουν σκορ και να «τελειώσουν» το παιχνίδι. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη όμως και στο φινάλε ο Γιουλ «εκτέλεσε» τον Ολυμπιακό, χαρίζοντας το 11ο ευρωπαϊκό τρόπαιο στη Ρεάλ.