Το ΣΕΦ φοράει τα... καλά του: Οι εντυπωσιακές αλλαγές στον χώρο των VIP (pics)

Το ΣΕΦ φοράει τα... καλά του: Οι εντυπωσιακές αλλαγές στον χώρο των VIP (pics)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 15:58 - 17.09.2023 / Ανανεώθηκε: 16:14 - 17.09.2023

Το ΣΕΦ έχει ήδη αλλάξει αρκετά (τα επόμενα χρόνια αναμένεται ακόμη περισσότερο) και το Sportal κάνει ένα οδοιπορικό στα VIP του φαληρικού σταδίου.

Άπαντες στον Ολυμπιακό ετοιμάζονται για την μεγάλη βραδιά του Βασίλη Σπανούλη, όμως, πέραν από την απόσυρση της φανέλας του σπουδαίου «Kill Bill», θα είναι και η βραδιά με τα... αποκαλυπτήρια του νέου ΣΕΦ!

Όλο το καλοκαίρι οι άνθρωποι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, σε συνεργασία με την διοίκηση του ΣΕΦ, έχουν προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο κλειστό, με έξτρα εξέδρες, νέα φώτα, νέα χρώματα και αρκετά ακόμα. Μάλιστα, μια από τις βασικές αλλαγές, έχει να κάνει με την είσοδο των VIP. 

Εκεί, πέραν του σύγχρονου lounge, στο οποίοι οι φίλαθλοι θα μπορούν να περάσουν το χρόνο τους στο ημίχρονο αλλά και πριν από τον αγώνα, έχει δημιουργηθεί ένα «τούνελ» που οδηγεί στη κεντρική σάλα και το οποίο είναι γεμάτο... θρύλους! 

Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες του Sportal, έχουν τοποθετηθεί στους τοίχους φανέλες πολλών θρύλων του παρελθόντος, όπως ο Βασίλης Σπανούλης, ο Γιώργος Πρίντεζης, ο Ντέιβιντ Ρίβερς, ο Ντράγκαν Τάρλατς, ο Αργύρης Καμπούρης, ο Παναγιώτης Φασούλας, ο Έντι Τζόνσον, αλλά και ο Μίλαν Τόμιτς και ο Γιώργος Σιγάλας. Παρόλα αυτά, την παράσταση «κλέβουν» δύο πορτρέτα. 

Μπαίνοντας στο «τούνελ», στα δεξιά είναι ένα ασπρόμαυρο πορτρέτο του τεράστιου Ντούσαν Ίβκοβιτς, ενώ απέναντί του βρίσκεται αυτό του επίσης σπουδαίου Γιάννη Ιωαννίδη, των δύο προπονητών δηλαδή που έχουν γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά τους στην ιστορία του συλλόγου. 

Αυτές βέβαια δεν είναι οι μόνες αλλαγές που θα δείτε στο ΣΕΦ. Μείνετε στο Sportal και θα έχουμε αρκετά ακόμα να σας δείξουμε...