Τι ισχύει με τα εισιτήρια του μεγάλου τελικού της Euroleague

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού στο Κάουνας

i

©Intime

Τι ισχύει με τα εισιτήρια του μεγάλου τελικού της Euroleague

Νίκος Καλαμπάκας 20:58 - 19.05.2023 / Ανανεώθηκε: 20:59 - 19.05.2023

Ο Ολυμπιακός πήρε μια επική πρόκριση απέναντι στη Μονακό, αφού αν και έχανε με 12 πόντους στο ημίχρονο, έκανε μια... εξωφρενική τρίτη περίοδο κατά την οποία ανάγκασε την αντίπαλό του να σημειώσει μόλις 2 πόντους και να δεχθεί 27. Πλέον οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα περιμένουν να μάθουν τον αντίπαλό τους που θα προκύψει από το ζευγάρι Ρεάλ - Μπαρτσελόνα! Διαβάστε τι ισχύει για τα εισιτήρια του τελικού.

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στον τελικό του Final 4 του Κάουνας και περιμένει πλέον να μάθει τον αντίπαλό του που θα προκύψει από το ζευγάρι της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα. Διαβάστε στο sportal τι ισχύει για τα εισιτήρια της αναμέτρησης που θα κρίνει τον φετινό πρωταθλητή Ευρώπης. 

Πανευτυχείς οι Αγγελόπουλοι στις δηλώσεις τους μετά το Ολυμπιακός - Μονακό
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

20:40 - 19.05.2023

Πανευτυχείς οι Αγγελόπουλοι στις δηλώσεις τους μετά το Ολυμπιακός - Μονακό

Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος δεν έκρυψαν τη χαρά τους μετά το Ολυμπιακός - Μονακό (και την πρόκριση του πρώτου στο τελικό του Final 4 της Euroleague), μιλώντας στην κάμερα της Nova.

Ένα ακόμα αξέχαστο βράδυ πρόσφερε στον κόσμο της η ομάδα του Ολυμπιακού. Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα αν και βρέθηκαν να χάνουν στο ημίχρονο με 29-41, έκαναν καταπληκτική τρίτη περίοδο, σημείωσαν το απίστευτο επί μέρους σκορ 27-2 σε αυτό το διάστημα και τελικά απέδειξαν ότι δεν ήταν τυχαία η καλύτερη ομάδα της regular season. 

Μπροστά στους περίπου 5000 εκστασιασμένους οπαδούς τους, οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα πραγματοποίησαν μια ακόμα μυθική εμφάνιση, αναγκάζοντας τους αντιπάλους τους να υποκλιθούν. 

Πλέον, απομένει ένα βήμα προκειμένου να στεφθούν πρωταθλητές Ευρώπης για τέταρτη φορά στην ιστορία τους και να ολοκληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο ένα ονειρεμένο ταξίδι...

Τα εισιτήρια του τελικού

Αυτή τη στιγμή το να ταξιδέψει κάποιος από την Ελλάδα για το Κάουνας, είναι από δύσκολο έως σχεδόν αδύνατο. Η ΚΑΕ έχει ανακοινώσει sold out και ούτως ή άλλως δεν θα μπορούσε να διαθέσει «μαγικά χαρτάκια» στους φιλάθλους της. 

Οι φίλαθλοι που είχαν προμηθευτεί πάντως εισιτήριο και θα φύγουν απογοητευμένοι από τη Λιθουανία, θα μπορούν να τα μεταπωλήσουν στις γνωστές πλατφόρμες εισιτηρίων. Ωστόσο, για τους Έλληνες που δεν ζουν σε κάποια χώρα του εξωτερικού, είναι αρκετά δύσκολο να βρεθούν στη Λιθουανία, αφού δεν υπάρχει απευθείας πτήση, ενώ και τα ξενοδοχεία εδώ είναι γεμάτα. 

Όπως και να έχει, αν κάποιος θελήσει να κάνει την... τρέλα, ο μόνος τρόπος να βρει εισιτήριο είναι από τις πλατφόρμες που πωλούνταν και από το fan-to-fan marketplace της Euroleague