Το κομμάτι που λείπει από το παζλ του Μπαρτζώκα

Μπαρτζώκας

i

©intime

Το κομμάτι που λείπει από το παζλ του Μπαρτζώκα

Aχιλλέας Μαυροδόντης 21:55 - 16.07.2023 / Ανανεώθηκε: 21:56 - 16.07.2023

Ο Ολυμπιακός, χωρίς άγχος και με απόλυτη ηρεμία, συνεχίζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό του, με τους Ερυθρόλευκους να ψάχνουν το τελευταίο κομμάτι του παζλ ενόψει της νέας σεζόν, ώστε να παρουσιαστούν και πάλι έτοιμοι να κατακτήσουν την κορυφή.

Το καλοκαίρι του 2023 για τον Ολυμπιακό είναι από τα πιο ιδιαίτερα, καθώς ο Γιώργος Μπαρτζώκας καλείται να καλύψει τα κενά των Σάσα Βεζένκοφ και Κώστα Σλούκα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σαφώς το εγχείρημα δεν είναι εύκολο, καθώς μιλάμε για δύο από τους κορυφαίους παίκτες της Ευρώπης (ειδικά στην περίπτωση του Σάσα Βεζένκοφ αναφερόμαστε στον ΚΟΡΥΦΑΙΟ), όμως μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός έχει κινηθεί προσεκτικά και έχει αποκτήσει παίκτες υψηλότατου επιπέδου, που μπορούν να κάνουν την διαφορά.

Οι Νίκολα Μιλουτίνοφ, Λουκ Σίκμα, αλλά και ο νεαρός Γιώργος Τανούλης, έρχονται για να γεμίσουν με ποιότητα, εμπειρία και ταλέντο την γραμμή των ψηλών. Από την άλλη ο Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος ήταν παίκτης... καψούρα του Γιώργου Μπαρτζώκα, με τον έμπειρο κόουτς να μην χάνει ευκαιρία και να σπεύδει να τον κάνει δικό του μόλις έμεινε ελεύθερος από την Ρεάλ.

Παρόλα αυτά, ο σχεδιασμός δεν έχει τελειώσει ακόμα, καθώς ο Ολυμπιακός θέλει ακόμα έναν παίκτη, ο οποίος θα κάνει την διαφορά και θα ανεβάσει επίπεδο τους Ερυθρόλευκους.

Πρόσφατα διαβάσατε στο Sportal για τον Ουίλ Κλάιμπερν. Ο Ολυμπιακός λοιπόν θέλει έναν παίκτη στο «2» (αν μπορεί να πατάει και στο «3», τότε ακόμα καλύτερα), ο οποίος θα δώσει σκορ και προσωπική ενέργεια στο παιχνίδι των Ερυθρόλευκων, το οποίο χρειάζεται παίκτες αυτού του επιπέδου.

Στον Ολυμπιακό κοιτάζουν την αγορά, προκειμένου να βρουν τον κατάλληλο, χωρίς πίεση και άγχος. Τα χαρακτηριστικά του σκόρερ με καλό σουτ, που θέλουν στον Πειραιά είναι ξεκάθαρα και δεν θα συμβιβαστούν με... ημίμετρα. Είναι ξεκάθαρο εξάλλου πως δεν κινήθηκαν για την απόκτηση ενός ποιοτικού παίκτη όπως ο Ματ Τόμας, τον οποίο μάλιστα εκτιμά αφάνταστα ο Γιώργος Μπαρτζώκας, καθώς θέλουν κάτι καλύτερο από αυτό.

Σβι Μίχαλιουκ Instagram / sviat_10

Ο Σβι Μίχάιλιουκ μοιάζει να ταιριάζει τέλεια σε αυτό που θέλει ο Γιώργος Μπαρτζώκας, όμως η περίπτωσή του δεν είναι απλή. Παρόλα αυτά, ο Ολυμπιακός, με υπομονή και με ηρεμία, συνεχίζουν να εξετάζουν την αγορά, καθώς κάποια αποδέσμευση παίκτη από την Ευρώπη ή τις ΗΠΑ μπορεί να καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τα πράγματα.

Χάλκινο μετάλλιο, χρυσή καρδιά: Απίθανη ανατροπή και βάθρο για την Εθνική Νέων
ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

20:33 - 16.07.2023

Χάλκινο μετάλλιο, χρυσή καρδιά: Απίθανη ανατροπή και βάθρο για την Εθνική Νέων

Η Εθνική Νέων, μετά από έναν συναρπαστικό μικρό τελικό, έκανε μυθική ανατροπή και στην παράταση πήρε τη νίκη απέναντι στο Βέλγιο (68-64), κατακτώντας έτσι την τρίτη θέση στο Πανευρωπαϊκό της Κρήτης και επαναφέρει την Ελλάδα στο βάθρο για πρώτη φορά μετά το 2017!

Υπομονή λοιπόν. Σύντομα (ελπίζουμε) να μπορέσουμε να κάνουμε όλοι μας ένα ήρεμο καλοκαίρι.