Καμία πρόταση σε Ματ Τόμας από Ολυμπιακό

Ματ Τόμας

i

Ματ Τόμας / © Intime

Καμία πρόταση σε Ματ Τόμας από Ολυμπιακό

Aχιλλέας Μαυροδόντης 16:33 - 16.07.2023 / Ανανεώθηκε: 16:38 - 16.07.2023

Ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal, δεν έχει προσεγγίσει την πλευρά του Ματ Τόμας, ο οποίος, παρά τα δημοσιεύματα από την Ισπανία, παραμένει ελεύθερος στην αγορά και αναζητεί την επόμενη ομάδα του.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να αναζητά τον γκαρντ που θα κάνει την διαφορά, με τις πληροφορίες του Sportal να αναφέρουν πως, στην παρούσα φάση τουλάχιστον, αυτός δεν είναι ο Ματ Τόμας

Ο Αμερικανός, παρότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει εξαιρετική άποψη για εκείνον (εάν ο Ντόρσεϊ έλεγε όχι το 2021 ήταν ο αμέσως επόμενος στόχος), δεν έχει λάβει καμία πρόταση από πλευράς Ολυμπιακού, με τον ίδιο να συνεχίζει την αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του, που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι η Βαλένθια. 

Οι Νυχτερίδες, που γνωρίζουν άλλωστε τον παίκτη, καθώς έχει αγωνιστεί εκεί. του έχουν καταθέσει ήδη πρόταση και περιμένουν την απάντησή του, θέλοντας έτσι να τον κάνουν δικό τους και και προσθέσουν έναν σπουδαίο σουτέρ στην περιφέρειά τους. 

Στα 10 παιχνίδια που αγωνίστηκε με τον Παναθηναϊκό τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Τόμας μέτρησε 8,1 πόντους και 2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, δίχως να καταφέρει να αλλάξει την πολύ κακή εικόνα του «τριφυλλιού» στην Euroleague, που έμεινε μακριά από τα υψηλά πατώματα της βαθμολογίας.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ολυμπιακό, συνεχίζεται η προσπάθεια ανεύρεσης του σούτινγκ γκαρντ που θα κάνει την διαφορά, με τους Ερυθρόλευκους να συνεχίζουν να χτενίζουν την αγορά σε Ευρώπη και ΗΠΑ, ώστε να βρουν τον κατάλληλο παίκτη που θα κουμπώσει στα θέλω του Γιώργου Μπαρτζώκα και στο μπάσκετ που θέλουν να παίξουν οι Πειραιώτες. 

Σβι Μίχαλιουκ Instagram / sviat_10

Σημαντικό όνομα στο μπλοκάκι του Ολυμπιακού παραμένει ο Σβι Μίχαλιουκ, με τους Πειραιώτες να έχουν προσεγγίσει την πλευρά του ατζέντη του, όμως ο Ουκρανός συνεχίζει - για την ώρα τουλάχιστο - να έχει ως προτεραιότητά του το NBA, ενώ έχει το περιθώριο να περιμένει κιόλας, καθώς στην άλλη άκρη του Ατλαντικού θεωρείται συμπληρωματικός παίκτης, οπότε θα βρει προτάσεις προς το τέλος του καλοκαιριού. 

Έτσι κι αλλιώς ο Ολυμπιακός θέλει μόνο ένα παίκτη ακόμα για να συμπληρώσει το ρόστερ του, καθώς, μετά και την απόκτηση του Γιώργου Τανούλη, η μόνη θέση που δεν έχει κλείσει είναι αυτή του σούτινγκ γκαρντ.