Χωρίς τρεις στο Κάουνας ο Ολυμπιακός

Νάιτζελ Ουίλιαμς Γκος

i

©Intime

Χωρίς τρεις στο Κάουνας ο Ολυμπιακός

Νίκος Καλαμπάκας 16:33 - 28.02.2024 / Ανανεώθηκε: 16:36 - 28.02.2024

Λαρεντζάκης, Γκος και Μήτρου Λονγκ δεν έβγαλαν την προπόνηση της Τετάρτης 28/2 και δεν θα ταξιδέψουν στο Κάουνας για τον αγώνα της Παρασκευής ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Ζάλγκιρις.

Ο Ολυμπιακός ταξιδεύει την Πέμπτη 29/2 για το Κάουνας, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή 1/3 τη Ζάλγκιρις και ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν υπολογίζει σε τρεις παίκτες, αφού Λαρεντζάκης, Γκος και Μήτρου Λονγκ δεν θα βρεθούν στη Λιθουανία.

Με προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει Ζάλγκιρις. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν είχε στην προπόνηση τρία γκαρντ, γεγονός που αποτελεί «πονοκέφαλο» για τον Έλληνα κόουτς, αφού οι Λαρεντζάκης, Γκος και Μήτρου Λονγκ δεν προπονήθηκαν και θα μείνουν στην Αθήνα για αποθεραπεία.

Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται στην 6η θέση της κατάταξης με ρεκόρ 15-11, ενώ η Ζάλγκιρις είναι στο 11-15 και η ελληνική ομάδα δεν θέλει να σκέφτεται το ενδεχόμενο της ήττας, αφού πλέον μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της regular season της Euroleague.

Ο Ολυμπιακός το απόγευμα της Παρασκευής 1/3 (20.00) καλείται να βρει λύσεις προκειμένου να καλύψει τα κενά στη θέση των γκαρντ, αφού οι διαθέσιμοι παίκτες εκεί είναι πλέον οι Ουόκαπ, Λούντζης, Κάνααν, MακΚίσικ και Μπραζντέικις.