Πότε είναι τα παιχνίδια του Ολυμπιακού στα Playoffs της Euroleague
i

© Euroleague Basketball

Πότε είναι τα παιχνίδια του Ολυμπιακού στα Playoffs της Euroleague

Γιώργος Γαβριλάκης 23:29 - 12.04.2024 / Ανανεώθηκε: 00:14 - 13.04.2024

Η Μπαρτσελόνα είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στη post season της Euroleague και η πρόκριση στα Playoffs θα διεκδικηθεί από τις 23 Απριλίου μέχρι τις 8 Mαΐου, αν χρειαστούν πέντε ματς για να προκύψει νικητής.

Το πρώτο κεφάλαιο ολοκληρώθηκε. Απομένει όμως, το δεύτερο και ακολούθως ο επίλογος. Η πρόκριση του στα Playoffs της Euroleague είχε προκαθοριστεί εδώ και 15 μέρες, αλλά ο Ολυμπιακός το βράδυ της Παρασκευής (12/4) νίκησε την Φενέρμπαχτσε και έμαθε τελικά τον αντίπαλό του στην post season. Στο τελευταίο... σκαλοπάτι πριν το Final Four του Βερολίνου.

Οι «ερυθρόλευκοι» λοιπόν, σε αυτή τη διαδρομή, από τη στιγμή που τερμάτισαν στην πέμπτη, συναντούν με μειονέκτημα έδρας την Μπαρτσελόνα και αφού θα περιμένουν να διεξαχθούν τα Play In (16 με 19 Απριλίου) που δεν τον αφορούν και δεν τον ενδιαφέρουν, στη συνέχεια θα μπουν στο παιχνίδι της πρόκρισης με την σκέψη και τον στόχο να προαχθούν στην τελική φάση των «τεσσάρων». 

Η «μάχη» της πρόκρισης ξεκινά για όλες τις ομάδες που συμμετέχουν σε αυτή στις 23-24 Απριλίου και μάξιμουμ μέχρι τις 8 Μαΐου θα έχουν ξεκαθαριστεί οι τέσσερις προκρίσεις στο Final Four.

Λόγω του μειονεκτήματος έδρας, ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του θα ξεκινήσουν την προσπάθειά τους με δύο ματς στο Palau Blaugrana της πρωτεύουσας της Καταλονίας (στις 23 και 25 Απριλίου) και θα ήθελε να «σπάσει» την έδρα σε ένα από τα δύο ματς, ενώ η ιδανική συνθήκη αφορά στην διπλή επιτυχία. Ό,τι κι αν συμβεί όμως, στα πρώτα δύο παιχνίδια (ακόμα κι αν χαθούν και τα δύο) η σειρά θα μεταφερθεί στο ΣΕΦ τη Μεγάλη Εβδομάδα για ένα ή δύο παιχνίδια κι αν φθάσουμε στο 2-2, όλα θα ξεκαθαριστούν στο Game 5 πιθανότατα Τρίτη ή Τετάρτη του Πάσχα στην Ισπανία.

🔴 Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε 84 - 81 : Ο Κάνααν... όπλισε και ο Ολυμπιακός περιμένει την Μπάρτσα

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!