Νετζήπογλου για τη μεταγραφή στην ΑΕΚ: «Είμαι έτοιμος να δώσω το 100%»

Όμηρος Νετζήπογλου

i

Facebook / AEK BC

Νετζήπογλου για τη μεταγραφή στην ΑΕΚ: «Είμαι έτοιμος να δώσω το 100%»

Χρήστος Τσάλτας 19:41 - 11.07.2023

Ο Όμηρος Νετζήπογλου υπέγραψε συμβόλαιο με την ΑΕΚ και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε ότι είναι τιμή του που ανήκει στην κιτρινόμαυρη οικογένεια.

Ο Όμηρος Νετζήπογλου είναι και επίσημα παίκτης της ΑΕΚ, αφού οι κιτρινόμαυροι ανακοίνωσαν τη μεταγραφή του Έλληνα παίκτη και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε ότι είναι τιμή του να αγωνίζεται σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο.

Οι δύο πλευρές είχαν έρθει εδώ και καιρό σε συμφωνία και το μόνο που απέμενε ήταν να πέσουν οι υπογραφές προκειμένου να επισημοποιηθεί το «φλερτ» των δύο πλευρών και να καταλήξει σε... γάμο!

Η ΑΕΚ βλέπει τον Νετζήπογλου ως ένα νέο κεφάλαιο που θα μπορέσει στο μέλλον να προσφέρει στον σύλλογο. Ο Χουάν Πλάθα τον πιστεύει κι έτσι ο Όμηρος κατέληξε στην ομάδα, δηλώνοντας χαρούμενος για αυτή την εξέλιξη:

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια της ΑΕΚ που μου δίνει την ευκαιρία να αγωνιστώ σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους της χώρας. Είναι τιμή μου. Είμαι έτοιμος να δώσω το 100% του εαυτού μου».

Νωρίτερα, η Ένωση είχε καλωσορίσει στις τάξεις της τον Έλληνα παίκτη με ένα ευφάνταστο βίντεο, κάτι που συνηθίζει να κάνει. Ο παίκτης ξεναγήθηκε στην έδρα της ομάδας στα Άνω Λιόσια ενώ στη συνέχεια πήγε να υπογράψει τα συμβόλαια της μεταγραφής του.

Ο Νετζήπογλου αγωνιζόταν με τη φανέλα του Άρη. Έτσι, η Ένωση στο βίντεό της έβαλε το νέο της μεταγραφικό απόκτημα να χαρτογραφήσει τη διαδρομή από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη!

Μίροτιτς τέλος για Ερυθρό Αστέρα: Πάει για διπλό «μπαμ» με πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού!
ABA LIGA

18:41 - 11.07.2023

Μίροτιτς τέλος για Ερυθρό Αστέρα: Πάει για διπλό «μπαμ» με πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού!

To Sportal αποκαλύπτει τις προθέσεις του Ερυθρού Αστέρα να χτίσει μια ομάδα που θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στα playoffs της Euroleague τη νέα σεζόν. Ο Tεόντοσιτς, ο Σενγκέλια και η πρόταση σε Πονίτκα...

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άρης είχε θέσει ως μια από τις προτεραιότητές του να διατηρήσει τον Έλληνα γκαρντ στις τάξεις του. Ωστόσο ο παίκτης ζύγισε τις προσφορές και έκρινε ότι ήταν καλύτερο για την καριέρα του να περάσει σε άλλο... κιτρινόμαυρο στρατόπεδο, κατηφορίζοντας τελικά προς την Αθήνα...