Ομπράντοβιτς ενόψει Μπάγερν: «Σημαντικό παχνίδι για εμάς, θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε»

Ζέλικο Ομπράντοβιτς

Ομπράντοβιτς ενόψει Μπάγερν: «Σημαντικό παχνίδι για εμάς, θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε»

Παναγιώτης Κατσαφάδος 19:35 - 07.02.2024 / Ανανεώθηκε: 19:55 - 07.02.2024

Η Παρτιζάν υποδέχεται την Μπάγερν (8/2, 21:30) και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ανέλυσε τον τρόπο παιχνιδιού της Μπάγερν, δίνοντας παράλληλα το σύνθημα της νίκης.

Η Παρτιζάν υποδέχεται την Μπάγερν για την 26η αγωνιστική της Euroleague (8/2, 21:30) και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε τη σημασία του παιχνιδιού για τους Σέρβους ενώ παράλληλα ανέλυσε τον τρόπο παιχνιδιού της Μπάγερν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ομπράντοβιτς:

«Σημαντικό παιχνίδι για εμάς, όπως κάθε παιχνίδι μέχρι το τέλος της σεζόν, αν θέλουμε να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί στην Euroleague με τον στόχο που είχαμε πριν την έναρξη της σεζόν. Γι' αυτό πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Η Μπάγερν είναι πολύ καλή ομάδα, αυτή τη στιγμή, η δεύτερη καλύτερη στα επιθετικά ριμπάουντ και τρίτη στα αμυντικά ριμπάουντ. Όλα ξεκινούν από εκεί. 

Στο τελευταίο πεντάλεπτο των αγώνων η Μπάγερν σουτάρει στο τρίποντο. Γύρω στο 40%ως ομάδα. Σε όλα τα παιχνίδια που κέρδισε η ομάδα ήταν σε αυτά τα ποσοστά. Είχαν κατά μέσο όρο 12 τρίποντα όταν κέρδιζαν και επτά ή οκτώ όταν έχαναν. Και αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό. Στην προετοιμασία του παιχνιδιού μας, φροντίσαμε γι' αυτό και θα κάνουμε τα πάντα για να τους μειώσουμε σε αυτές τις αξίες όπως είχαν όταν έχαναν παιχνίδια».