Ομπράντοβιτς και Παρτίζαν συζητούν για νέο συμβόλαιο

Ζέλικο Ομπράντοβιτς

i

© Euroleague Basketball

Ομπράντοβιτς και Παρτίζαν συζητούν για νέο συμβόλαιο

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και η Παρτίζαν βρίσκονται σε συζητήσεις για νέο συμβόλαιο, όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ομάδας, Όστογια Μιχαΐλοβιτς.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς το 2021 έφερε τα πάνω κάτω στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, επιλέγοντας να αφήσει τα φώτα της Euroleague και να μετακομίζοντας στην Παρτίζαν και στο EuroCup. Τρία χρόνια μετά, η Παρτίζαν έχει επιστρέψει στην ελίτ της Ευρώπης, φτάνοντας μάλιστα μια νίκη μακριά από το Final 4. Η πορεία του Ζοτς στην ομάδα όμως δεν σταματά εκεί.

Η διοίκηση της ομάδας του Βελιγραδίου επιθυμεί την παραμονή του πολυνίκη προπονητή στη «Stark Arena», μη μένοντας μόνο εκεί, καθώς έχουν ξεκινήσει και οι συζητήσεις με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς!

Ο πρόεδρος της Παρτιζάν, Όστογια Μιχαΐλοβιτς, παραχώρησε συνέντευξη στο TV Prva και αποκάλυψε πως «είναι περιττό να συζητάμε για το πόσο σημαντικός είναι ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς για την ομάδα μας. Είναι ο πιο πετυχημένος προπονητής στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και συζητάμε ήδη για την επέκταση της συνεργασίας μας. Είναι σημαντικό να έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα για το τι έχουμε στη διάθεσή μας την επόμενη σεζόν, όσον αφορά τον οικονομικό σχεδιασμό».

Μένει να δούμε εάν αυτές οι συζητήσεις προχωρήσουν και φτάσουμε στο σημείο να έχουμε και συμφωνία, η οποία θα κρατήσει και για τα επόμενα χρόνια στην Σερβία τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Με προσωπική ραψωδία και τρίποντο-μαχαιριά ο Φρανσίσκο έκλεισε το σπίτι της Παρτίζαν του Ομπράντοβιτς!
EUROLEAGUE

23:48 - 08.02.2024

Με προσωπική ραψωδία και τρίποντο-μαχαιριά ο Φρανσίσκο έκλεισε το σπίτι της Παρτίζαν του Ομπράντοβιτς!

Η Μπάγερν Μονάχου έκανε μεγάλο «διπλό» στο Βελιγράδι επί της Παρτίζαν, αφού με τρίποντο του Σιλβέιν Φρανσίσκο 0.08'' πριν τη λήξη του αγώνα διαμόρφωσε το τελικό 78-79