Ομπράντοβιτς: «Κάναμε δώρο τη νίκη στον Ολυμπιακό»

Ζέλικο Ομπράντοβιτς

i

© Photo by Srdjan Stevanovic/Euroleague Basketball via Getty Images

Ομπράντοβιτς: «Κάναμε δώρο τη νίκη στον Ολυμπιακό»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 01:15 - 29.03.2024 / Ανανεώθηκε: 01:16 - 29.03.2024

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευσή του μετά την ήττα της Παρτίζαν, με τον Ζοτς να τονίζει ότι η ομάδα του έκανε «δώρο τη νίκη στον Ολυμπιακό».

Η Παρτίζαν δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το +13 του 30', με την σερβική ομάδα να δέχεται επιμέρους 10-28 στο τέταρτο δεκάλεπτο και να γνωρίζει την ήττα. Αυτό, όπως ήταν λογικό, δεν άρεσε καθόλου στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Σε δηλώσεις του μετά την εντός έδρας ήττα με 69-74, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε ότι η ομάδα του έκανε δώρο τη νίκη στον Ολυμπιακό, ενώ στάθηκε και στο πολύ κακό τέταρτο δεκάλεπτο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς:

«Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την νίκη. Παίξαμε απαίσια στα τελευταία δέκα λεπτά, δεχθήκαμε επιμέρους 28-10, για αυτό χάσαμε το παιχνίδι.

Μας σκότωσαν τα λάθη. Είχαμε τον έλεγχο του ματς, είχαμε διψήφιο προβάδισμα, αλλά χάσαμε τις μπάλες και κυριολεκτικά κάναμε δώρο τη νίκη στον Ολυμπιακό. Παίξαμε καταστροφικά στην τελευταία περίοδο, για να το πω ευγενικά.

Οι πέντε που ξεκίνησαν το ματς, το τελείωσαν κιόλας. Δεν υπήρχε βοήθεια από τους παίκτες στον πάγκο. Για πολλοστή φορά νικήσαμε τον εαυτό μας. Μετά από κάθε λάθος τιμωρηθήκαμε με εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό. Είχαμε μεγάλο αβαντάζ πριν την τελευταία περίοδο, αλλά μετά ακολούθησε μία σειρά από χαζά λάθη, σουτ που δεν έβγαζαν νόημα και χαμένες μπάλες. Όλα τελείωσαν όπως άρχισε η τελευταία περίοδος, πολύ πολύ άσχημα.

Ευχαριστώ τους οπαδούς για τη μεγάλη υποστήριξή τους και λυπάμαι πολύ που δεν ανταποκρινόμαστε σε αυτή με τον σωστό τρόπο».

🔴Παρτίζαν - Ολυμπιακός 69-74: Ματ Μπαρτζώκα στον Ζοτς, ΑΠΙΘΑΝΟΣ Γκος &... mute στην Stark Arena!