Τρελό καψώνι του Ομπράντοβιτς σε τρεις παίκτες του: Ποιοι βρέθηκαν στο στόχαστρο, τι έκαναν και ποια η απίθανη τιμωρία τους!

Έξαλλος ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς

Τρελό καψώνι του Ομπράντοβιτς σε τρεις παίκτες του: Ποιοι βρέθηκαν στο στόχαστρο, τι έκαναν και ποια η απίθανη τιμωρία τους!

Γιάννης Πάλλας 21:49 - 01.04.2024 / Ανανεώθηκε: 21:49 - 01.04.2024

Με πιο τρόπο τιμώρησε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τρεις παίκτες της Παρτίζαν μετά την αναμέτρηση με την Μπουντούτσνοστ στην Ποντγκόριτσα

Η Παρτίζαν αγχώθηκε πολύ για να κερδίσει στην Ποντγκόριτσα την Μπουντούτσνοστ με 89-83 και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν έκρυψε την οργή του για κάποιους παίκτες που η απόδοση τους κυμάνθηκε σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Μάλιστα, την ενόχληση του την έδειξε με το καψώνι που επεφύλαξε σε τρεις παίκτες του, προαναγγέλοντας προπόνηση την επόμενη ημέρα το πρωΐ!

Στην Stark Arena μετά τον αγώνα στην Ποντγκόριτσα και την επιστροφή στο Βελιγράδι οι πόρτες άνοιξαν για να προπονηθούν μόλις τρεις παίκτες και όχι η υπόλοιπη ομάδα.

«Από το αεροδρόμιο θα πάμε κατευθείαν στο γήπεδο, έχω προγραμματίσει προπόνηση» είπε μεταξύ άλλων στοους παίκτες ο «Ζοτς». Βέβαια, η προπόνηση αφορούσε μόνο τρεις παίκτες που χρειάστηκε να κάνουν ατομική την επόμενη ημέρα του αγώνα, γιατίη απόδοση τους ήταν κάτω του μετρίου.

Ο λόγος για τους Άλεν Σμαϊλάγκιτς, Αλέκσα Αβράμοβιτς και Ούρος Τριφούνοβιτς. Ο προπονητής της Παρτίζαν έδειξε την ώρα του αγώνα ότι δεν ήταν ευχαριστημένος από τον Αβράμοβιτς με τις αντιδράσεις του στο παρκέ.

Ο διεθνής πλέι μέικερ τελείωσε τον αγώνα με 4 πόντους (1/4 σουτ εντός πεδιάς) και 3 ασίστ, ενώ οι Τριφούνοβιτς και Σμαϊλάγκιτς δεν σκόραραν.

Είναι προφανές ότι η Παρτίζαν δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση γι’ αυτό και πλέον ο Ομπράντοβιτς επιστρατεύει τα καψώνια προκειμένου να τους ταρακουνίσει και να αφυπνιστούν ειδικά για την Αδριατική Λίγκα (ABA League), όπου ο Ερυθρός Αστέρας του Γιάννη Σφαιρόπουλου δείχνει να έχει το πάνω χέρι.