Σκαριόλο: «Να συνεχίσω στην Εθνική Ισπανίας»!

Σέρτζιο Σκαριόλο

i

© Intime

Σκαριόλο: «Να συνεχίσω στην Εθνική Ισπανίας»!

Γιάννης Πάλλας 20:21 - 01.04.2024 / Ανανεώθηκε: 20:21 - 01.04.2024

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο δήλωσε πως θέλει να μείνει στην άκρη του πάγκου της Ισπανίας και τα επόμενα χρόνια

Ανοικτό παραμένει το θέμα του προπονητή στην Εθνική Ισπανίας, αλλά ο Σέρτζιο Σκαριόλο άνοιξε τα χαρτιά του και εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στην άκρη του πάγκου!

Οι Ισπανοί στο Μουντομπάσκετ πραγματοποιώντας μια κάκιστη πορεία βρέθηκαν στην 9η θέση στη διοργάνωση που συνιστά μια μεγάλη αποτυχία για την πλέον επιτυχημένη Εθνική ομάδα στην γηραιά ήπειρο.

Ο Ιταλός τεχνικός αποτελεί μέρος πολλών επιτυχιών στην ιστορία της Ισπανίας, έχοντας κατακτήσει μαζί της 8 μετάλλια (5 στο Ευρωμπάσκετ, 1 στο Παγκόσμιο και 2 στους Ολυμπιακούς Αγώνες).

Με συνέντευξη που παραχώρησε ο Σέρτζιο Σκαριόλο δεν φάνηκε ούτε να έχει κουραστεί, ούτε να επιθυμεί ο ίδιος να γυρίσει σελίδα στην καριέρα του. Το αντίθετο, έδειξε διατεθειμένος να ππαραμείνει στην άκρη του πάγκου.

«H αλήθεια είναι ότι θέλω να συνεχίσω με την εθνική Ισπανίας. Το ίδιο ισχύει στην περίπτωση που εμφανιστεί ένα ενδιαφέρον project από σύλλογο», δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός στο Radio MARCA.

Η Ισπανία θα διεκδικήσει εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι μέσω του Προολυμπιακού Τουρνουά που θα διεξαχθεί στη Βαλένθια (2-7 Ιουλίου), εκεί όπου θα συμμετάσχουν επίσης ο Λίβανος, η Ανγκόλα, η Φινλανδία, η Πολωνία και οι Μπαχάμες. Αν προκριθεί, θα είναι στον όμιλο της Εθνικής Ελλάδας, σε περίπτωση που και αυτή καταφέρει να περάσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες.