Επική δήλωση του Κλάιμπερν μετά τη νίκη της Εφές στην έδρα της Φενέρ: «Είμαι και θα είμαι το καλύτερο 3αρι της Ευρώπης»

Ουίλ Κλάιμπερν και Σκότι Ουίλμπεκιν

i

Photo by Tolga Adanali/Euroleague Basketball via Getty Images

Επική δήλωση του Κλάιμπερν μετά τη νίκη της Εφές στην έδρα της Φενέρ: «Είμαι και θα είμαι το καλύτερο 3αρι της Ευρώπης»

Νίκος Καλαμπάκας 00:00 - 06.04.2024 / Ανανεώθηκε: 00:00 - 06.04.2024

Καθόλου μετριόφρων δεν ήταν ο Ουίλ Κλάιμπερν έπειτα από τη νίκη της Εφές μέσα στο «σπίτι» της Φενέρ, αφού όπως δήλωσε ο ίδιος, ήταν, είναι και θα παραμείνει το κορυφαίο 3αρι της Ευρώπης!

Η Εφές παλεύει ώστε να εξασφαλίσει το τελευταίο εισιτήριο για τα Play - in της Euroleague και το βράδυ της Παρασκευής 5/4, επικράτησε εκτός έδρας της Φενέρ με σκορ 82-80.

Κορυφαίος παίκτης των νικητών ήταν ο Ουίλ Κλάιμπερν. Ο φόργουορντ από τις ΗΠΑ σημείωσε 21 πόντους, πήρε 5 ριμπάουντ και μοίρασε 4 ασίστ, βοηθώντας την ομάδα του να φτάσει στη νίκη.

Ο Κλάιμπερν έφερε την ομάδα του λοιπόν αγκαλιά με τη 10η θέση, αφού με νίκη την τελευταία αγωνιστική επί του Αστέρα στην Τουρκία κλειδώνει την είσοδό της στα play - in και μετά τον αγώνα θέλησε να υπενθυμίσει στους πάντες ότι ο ίδιος είναι ο καλύτερος φόργουορντ της λίγκας:

«Όποιος έχει αμφιβολία για το ποιος είναι το καλύτερο 3άρι στην Ευρωλίγκα, είμαι εγώ και θα συνεχίσω να είμαι εγώ! Συγχαρητήρια στην ομάδα. Ήρθαμε εδώ για να παλέψουμε και πήραμε μία σημαντική εκτός έδρας νίκη», είπε ο φόργουορντ από τις ΗΠΑ, με καθόλου δόση μετριοφροσύνης στα λόγια του!

Δείτε τον στο βίντεο: