Σοκ στην Ταϊβάν: Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και NBAer κατέρρευσε κατά τη διάρκεια του αγώνα (vid)

Σοκ στην Ταϊβάν: Πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και NBAer κατέρρευσε κατά τη διάρκεια του αγώνα (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 15:13 - 28.01.2024 / Ανανεώθηκε: 15:24 - 28.01.2024

Στο ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα της Ταϊβάν, ο Ουίλι Ριντ, ο οποίος τη σεζόν 2019-20 αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό, λιποθύμησε για άγνωστο -προς το παρόν ιατρικό λόγο- και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Αγωνία για την κατάσταση της υγείας του!

Ο Ουίλι Ριντ, προ ημερών αποφάσισε πως ο επόμενος σταθμός της παγκόσμιας περιοδείας του ως αθλητής του μπάσκετ, θα είναι η Ταϊβάν. Υπέγραψε συμβόλαιο με τους Τάιναν Γκοστχοκς, μόνο που στο ντεμπούτο του έζησε τον απόλυτο τρόμο. Μαζί και όσοι παρακολούθησαν το παιχνίδι ζωντανά. 

Ο Αμερικανός σέντερ, ο οποίος το 2019-20 αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ολυμπιακού, κατά τη διάρκεια του αγώνα κατέρρευσε στο παρκέ. Έχασε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο κοντινότερο νοσοκομείο. 

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά, ούτε ο ιατρικός λόγος που τον οδήγησε στην λιποθυμία, ούτε πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του. Μόνο αγωνία! 

Ο Ουίλι Ριντ, τελειόφοιτος του Σεντ Λιούις και επαγγελματίας από το 2012, έχει αγωνιστεί πέραν από την Ελλάδα, στο ΝΒΑ (Μαϊάμι Χιτ, Μπρούκλιν Νετς, Λ.Α. Κλίπερς, Ντιτρόιτ Πίστονς), στο Ισραήλ (Χάποελ Ελιάτ), στη Δομινικανή Δημοκρατία (Μέτρος ντε Σαντιάγκο), στην Σερβία (Μπουντούτσνοστ) και στην Ισπανία (Φουενλαμπράδα). 

Ο κομισάριος του ΝΒΑ ανανεώνει τη θητεία του μέχρι το τέλος της δεκαετίας - Από τον Μόρις Ποντόλοφ στον Άνταμ Σίλβερ (vids)
NBA

12:48 - 28.01.2024

Ο κομισάριος του ΝΒΑ ανανεώνει τη θητεία του μέχρι το τέλος της δεκαετίας - Από τον Μόρις Ποντόλοφ στον Άνταμ Σίλβερ (vids)

O Άνταμ Σίλβερ ανέλαβε χρέη κομισάριου στο ΝΒΑ το 2014 και τώρα ανανεώνει τη θητεία του μέχρι το 2030. Είναι ο πέμπτος της λίστας των διοικητικών κεφαλών του «μαγικού πλανήτη» που ξεκίνησε η οργάνωσή του από τον γεννημένο στη Ρωσία, Μόρις Ποντόλοφ και κατέληξε σε αυτόν. Αφού πρώτα είχαν μεσολαβήσει άλλοι τρεις γνωστοί και μη εξαιρετέοι...

Με τον Ολυμπιακό στην EuroLeague, είχε καταγράψει στη στατιστική του (τη σεζόν 2019-20) 6,5 πόντους και 2,8 ριμπάουντ μέσο όρο, σε σύνολο 11 αγώνων. Την επόμενη σεζόν επέστρεψε στις ΗΠΑ για να βρει και πάλι συμβόλαιο στο ΝΒΑ, αλλά τελικά κατέληξε στην G-League και επέστρεψε στην Ευρώπη, πριν καταλήξει στο πρωτάθλημα της Ταϊβάν.