Γκαβέλ: «Δεν περίμενα την τιμή»!
i

©InTime

Γκαβέλ: «Δεν περίμενα την τιμή»!

Sportal newsroom 23:48 - 22.11.2023

Ο Αντόν Γκαβέλ μίλησε για τη νίκη της Ουλμ επί του Άρη, αλλά και για την βράβευση του από την ομάδα που αγωνίστηκε πριν από 15 χρόνια

Στην τιμή που του επεφύλλαξε η ΚΑΕ Άρης αναφέρθηκε ο προπονητής της Ουλμ Αντόν Γκαβέλ, που γύρισε στο «Nick Galis Hall» μετά από περίπου 15 χρόνια ως αντίπαλος.

«Ήταν καταπληκτικό να επιστρέψω στη Θεσσαλονίκη και πραγματικά ευχαριστώ τον Άρη για την τιμή που μου έκανε την οποία δεν περίμενε. Ωστόσο, δεν είμαι εδώ για να μιλήσω για τον εαυτό μου και προφανώς δεν θα το κάνω» δήλωσε αρχικά ο Σλοβάκος προπονητής της Ουλμ.

Και συνέχισε: «Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου οι οποίοι έπαιξαν σκληρά και θεωρώ καθοριστικό σημείο το ότι βρήκαμε λύσεις στην τελευταία περίοδο αλλά και στην παράταση και θα έλεγα ότι διαχειριστήκαμε εξαιρετικά την πίεση που υπάρχει σ’ αυτό το γήπεδο. Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις σ’ αυτό το γήπεδο».

Ο Αντόν Γκαβέλ ρωτήθηκε για τη διαιτησία αλλά δεν θέλησε να πει τίποτε: «Δεν θέλω να μιλήσω για τους διαιτητές και σαν προπονητής αυτό που λέω στους παίκτες μου είναι ότι δεν είναι δουλειά μας να συζητάμε για τη διαιτησία».