Καστρίτης: «Οι παίκτες μου είναι μαχητές»!
i

©InTime

Καστρίτης: «Οι παίκτες μου είναι μαχητές»!

Sportal newsroom 23:20 - 22.11.2023 / Ανανεώθηκε: 23:25 - 22.11.2023

Ο προπονητής του Άρη Γιάννης Καστρίτης αναφέρθηκε στην ήττα από την Ουλμ για το EuroCup, αλλά δεν σχολίασε τη διαιτησία

Δεν θέλησε να σχολιάσει τη διαιτησία, αλλά αναφέρθηκε στην μεγάλη «μάχη» που έδωσαν οι παίκτες του Άρη με την Ουλμ στο κατάμεστο «Nick Galis Hall» για το EuroCup, ο Γιάννης Καστρίτης.

Αρχικά, ρωτήθηκε για την διαιτησία, όπου ξεκαθάρισε: «Δεν το έκανα ποτέ και ούτε θα το κάνω αλλά δεν έχω δει και τις φάσεις. Θέλαμε πάρα πολύ να κερδίσουμε σήμερα, τα παιδιά έκαναν το καλύτερο δυνατόν, πρέπει να είναι περήφανοι για τους εαυτούς τους. Δεν έχω εικόνα την τις φάσεις, ούτε για την τεχνική ποινή που δόθηκε στον πάγκο μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα».

Η Ουλμ «λύγισε» τον Άρη στην παράταση
EUROCUP

22:34 - 22.11.2023

Η Ουλμ «λύγισε» τον Άρη στην παράταση

Ήττα με σκορ 88-99 γνώρισε ο Άρης από την Ουλμ στην παράταση (81-81 η κανονική διάρκεια). Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έπεσε στο 3-5 της κατάταξης, ενώ οι Γερμανοί ανέβηκαν στο 6-2.

Όσο για το κέρδος από την ήττα, επισήμανε: «Το κέρδος είναι μέσα στην ομάδα, κάποια παιδιά που να μην νιώθουν άνετα. Όσοι είναι απέξω και βλέπουν την ομάδα, συνειδητοποιούν πως εμείς θα ήμαστε εκεί και θα παλεύουμε. Έχουμε από την αρχή 2-3 τραυματίες σε καίριες θέσεις με συνεχόμενα παιχνίδια υψηλού επιπέδου. Η ομάδα από μόνη της δίνει απαντήσεις. Μπράβο που μπόρεσαν να ανταπεξέλθουν, ήμαστε μαζί τους, πάμε στον… πόλεμο με όλα τα παιδιά».

Τέλος, για την εικόνα του παιχνιδιού, είπε: «Θα ήθελα να συγχαρώ τους παίκτες μου οι οποίοι θα πρέπει να νιώθουν περήφανοι για τους εαυτούς τους. Ξέρω πόσο στεναχωρημένοι είναι. Ήθελαν πραγματικά τη νίκη, να σταματήσουν το σερί των ηττών κι έκαναν το καλύτερο δυνατό παρά τα προβλήματα που είχαμε να διαχειριστούμε πριν αλλά και στη διάρκεια του αγώνα. Οι παίκτες μου είναι μαχητές. Προφανώς δεν είμαστε χαρούμενοι επειδή χάσαμε αλλά δεν έχω παράπονο. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι».