Ουόκαπ: «Όλα τα βλέμματα στον ημιτελικό»

Ουόκαπ: «Όλα τα βλέμματα στον ημιτελικό»

Aχιλλέας Μαυροδόντης 18:50 - 17.02.2023 / Ανανεώθηκε: 18:55 - 17.02.2023

Ο Τόμας Ουόκαπ μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη και έστειλε μήνυμα ενόψει της συνέχειας.

Ο Τόμας Ουόκαπ ήταν από τους κορυφαίους του Ολυμπιακού απέναντι στον Άρη με 6 πόντους, 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 2 κλεψίματα, με τον Αμερικανό, μετά το τέλος του αγώνα, να μην έχει όρεξη για πολλά λόγια. 

Αντιθέτως, ο Τόμας Ουόκαπ, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου του αγώνα Ολυμπιακός – Άρης, τόνισε ότι άπαντες στην ομάδα του Πειραιά κοιτάζουν πλέον το επόμενο παιχνίδι, αυτό με τον νικητή του ζευγαριού Παναθηναϊκός – Κολοσσός.

«Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη. Όλα τα βλέμματα είναι στον αυριανό αγώνα. Κάναμε πολύ καλή δουλειά για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που μας έβαλε ο Άρης. Κοιτάμε τη συνέχεια και προχωράμε», ήταν τα λόγια του. 

Σταύρος Σχίζας: «Παίζαμε με ίσως την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη»

Από πλευράς Άρη, ο Σταύρος Σχίζας αναφέρθηκε στην ποιότητα της ομάδας του Ολυμπιακού, ενώ τόνισε ότι οι Θεσσαλονικείς δεν ήταν όσο ανταγωνιστικοί ήθελαν. 

Αναλυτικά τα όσα είπε στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου ο γκαρντ του Άρη: 

«Παίζαμε με ίσως την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή. Δεν ήμασταν όσο ανταγωνιστικοί θα θέλαμε. Είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα και σε τέτοια παιχνίδια θα πρέπει να είσαι πολύ καλός για 40 λεπτά για να έχεις τύχη. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, κέρδισε δίκαια».