Το νέο τρέιλερ της FIBA για το Παγκόσμιο Κύπελλο έχει τον Ντόντσιτς σε ρόλο σκακιστή!

Λούκα Ντόντσιτς

Το νέο τρέιλερ της FIBA για το Παγκόσμιο Κύπελλο έχει τον Ντόντσιτς σε ρόλο σκακιστή!

Νίκος Καλαμπάκας 11:33 - 14.08.2023

Όταν ο Σλοβένος Λούκα Ντόντσιτς έκλεψε τη δόξα του... Μπαρτζώκα!

H FIBA μετράει αντίστροφα για την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου και στις 14/8 έδωσε στη δημοσιότητα ένα ακόμα τρέιλερ για τη διοργάνωση.

Ιαπωνία, Φιλιππίνες και Ινδονησία θα φιλοξενήσουν φέτος το Παγκόσμιο Κύπελλο της FIBA και η διοργανώτρια Αρχή του Μουντομπάσκετ σιγά - σιγά προετοιμάζεται για το event.

Σε τρέιλερ που έδωσε στη δημοσιότητα η FIBA, πρωταγωνιστής είναι ο αρχηγός της εθνικής Σλοβενίας, Λούκα Ντόντσιτς.

Όντας το μεγαλύτερο όνομα της διοργάνωσης, αφού οι ομάδες κατεβαίνουν με πολλές απουσίες, ο παίκτης των Ντάλας Μάβερικς βρίσκεται σε ρόλο... σκακιστή και κάνει... ματ στον αντίπαλό του.

Στη συνέχεια από το βίντεο παρελαύουν ο Τζόρνταν Κλάρκσον, ο Γιούτα Γουατανάμπε και ο Τσου Τσι, σε ένα βίντεο που τιτλοφορείται ως «Το μπάσκετ κερδίζει τις διακοπές».

Η FIBA προσπαθεί να κάνει το προϊόν της ελκυστικό και ευελπιστεί ότι η φετινή διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που θα είναι η πρώτη φορά που διοργανώνεται από τρεις χώρες, θα είναι ξεχωριστή.

Στην Παγκόσμια Ομοσπονδία υπάρχει η αισιοδοξία ότι ο κόσμος του μπάσκετ θα αγκαλιάσει το προϊόν, έστω και αν πολλοί παίκτες σούπερ - σταρ (με πρώτο και καλύτερο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο), θα απουσιάσουν από το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Μένει να δούμε μονάχα κατά πόσο το τουρνουά θα είναι ανταγωνιστικό, αφού κατά κύριο λόγο αυτό είναι το στοιχείο που κρατάει στην... τσίτα τους φίλους των σπορ!