Χτύπησε στο γόνατο ο Ραούλ Νέτο, σε αναμμένα κάρβουνα η Βραζιλία και η Φενέρμπαχτσε (vid)
i

© Fiba

Χτύπησε στο γόνατο ο Ραούλ Νέτο, σε αναμμένα κάρβουνα η Βραζιλία και η Φενέρμπαχτσε (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 14:40 - 26.08.2023 / Ανανεώθηκε: 15:09 - 26.08.2023

Ο Ραούλ Νέτο την ώρα που η Βραζιλία έκανε... πλάκα στο Ιράν, γλύστρισε και πέφτοντας στο παρκέ γύρισε άσχημα το γόνατό του. Ο 31χρονος λατινοαμερικάνος γκαρντ της Φενέρμπαχτσε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις και όλοι αναμένουν τα νέα με αγωνία.

Η Βραζιλία την ώρα που διέλυε το Ιράν και φάνηκε πως διασκέδαζε στην πρεμιέρα της στο Παγκόσμιο Κύπελλο με διαφορές που ξεπερνούσαν τους 40 πόντους, δημιουργήθηκε μία φάση που τους έκανε να ανατριχιάσουν από την αγωνία. Και ακόμα σε αυτή την κατάσταση βρίσκονται. Διότι, κατά τη διάρκεια της τρίτης περιόδου, τη στιγμή που οι λατινοαμερικάνοι προηγούνταν με 62-25 ο Ραούλ Νέτο τρέχοντας στον αιφνιδιασμό γλίστρησε, έπεσε στο παρκέ και ταυτόχρονα γύρισε και το γόνατό του. 

Οπτικά ο τραυματισμός του φάνηκε άσχημος, ενώ ο τέως ΝΒΑer και πλέον γκαρντ της Φενέρμπαχτσε μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις. Οι οιωνοί δεν είναι ευνοϊκή για τον 31χρονο πόιντ γκαρντ, αλλά και για τον Δημήτρη Ιτούδη που εκτός από ομοσπονδιακός τεχνικός είναι και ο αγωνιστικός διαχειριστής της Φενέρμπαχτσε. 

H νίκη επί της Ιορδανίας, το πρόγραμμα και η κατάταξη του ομίλου της Εθνικής
FIBA WORLD CUP

13:54 - 26.08.2023

H νίκη επί της Ιορδανίας, το πρόγραμμα και η κατάταξη του ομίλου της Εθνικής

H δράση της Εθνικής Ανδρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο ξεκίνησε και η πρώτη νίκη (επί της Ιορδανίας) κατακτήθηκε. Υπάρχουν όμως, μπροστά μία μεγάλη διαδρομή και δύο ακόμα ματς στον όμιλο που θα κρίνουν την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Νέτο ήταν η βασική του επιλογή για τα γκαρντ της ομάδας εν όψει της νέας σεζόν στην Euroleague και περιμένει και αυτός τα ιατρικά πορίσματα σε σχέση με το γόνατο του Βραζιλιάνου.